Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Κάνε πάντα σωστό Ντεμακιγιάζ πριν τον ύπνο
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Κάνε πάντα σωστό Ντεμακιγιάζ πριν τον ύπνο

Ομορφιά

Συμβουλές ομορφιάς από την Funkmartini 

Καθαρίζουμε σχολαστικά κάθε βράδυ την επιδερμίδα μας;

Η απάντηση πολλές φορές είναι αρνητική γιατί η συσσωρευμένη κούραση της ημέρας μεταφράζεται σε αναβλητικότητα και δυστυχώς προτιμούμε να ξαπλώσουμε με το make up στο πρόσωπό μας. Ξεχνάμε, όμως, ότι στην επιδερμίδα μας βρίσκεται σκόνη ή καυσαέριο από όλη την ημέρα καθώς και πόσο σημαντικό είναι να μένουν καθαροί οι πόροι μας κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Όσο δύσκολη και αν είναι η καθημερινότητα, ποτέ δεν πρέπει να αμελλούμε την περιποίηση του προσώπου μας.
 
Στο τέλος της μέρας, αξίζει να αφιερώσουμε  5-10’ για τον καθαρισμό του προσώπου μας για να δείχνει η επιδερμίδα μας πάντοτε φρέσκια και νεανική!

Ακολουθούμε  τα παρακάτω βήματα και προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας το καλύτερο δώρο:

1.Τοποθετούμε σε βαμβάκι λίγη ποσότητα από το γαλάκτωμα που χρησιμοποιούμε. Με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνουμε ένα ελαφρύ μασάζ κατά μήκος του προσώπου μας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην περιοχή των ματιών. Ιδανικά, χρησιμοποιούμε  ειδικό προϊόν για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Δεν ξεχνάμε το λαιμό μας.
2.Με λίγο καθαρό βαμβάκι καθαρίζουμε το πρόσωπο μας από το γαλάκτωμα που έχει απομείνει.
3.Επιλέγουμε ένα σαπούνι ειδικό για το πρόσωπο μας και τις ανάγκες του (ξηροδερμία ή λιπαρότητα) και πλένουμε με αυτό το πρόσωπο μας. Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρυνθούν και τα τελευταία υπολείμματα από το μακιγιάζ μας.
4.Απλώνουμε σε όλο σας το πρόσωπο μία ενυδατική λοσιόν (πολλές φορές υπάρχει στην ίδια σειρά με την κρέμα καθαρισμού μας).  Είναι πολλές οι φορές που αμελούμε τη λοσιόν, όμως είναι πολύ σημαντική καθότι ενυδατώνει την επιδερμίδα και εξισοροπεί το PH ώστε η κρέμα νυκτός που θα βάλουμε, να διεισδύσει καλύτερα και σε βάθος στην επιδερμίδα μας.
5.Τέλος, δεν  παραμελούμε την κρέμα νυκτός μας ή ένα σέρουμ για θρέψη της επιδερμίδας. 

Κάνε πάντα σωστό Ντεμακιγιάζ πριν τον ύπνο