Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Δώστε λάμψη στα χέρια σας!
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Δώστε λάμψη στα χέρια σας!

Υγεία & Διατροφή
Καθώς μεγαλώνουμε επικεντρωνόμαστε κυρίως στην φροντίδα του προσώπου μας, ξεχνώντας τη φροντίδα των χεριών μας. Έτσι, το δέρμα των χεριών μας σταδιακά χάνει την νεανικότητά του,  λεπταίνει η επιδερμίδα, με αποτέλεσμα η υφή και η όψη του να φανερώνουν την ηλικία μας.

Αν αναλογιστούμε ότι τα χέρια είναι το μέρος του σώματος που εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο, το δέρμα των χεριών μας, μας κάνει να φαινόμαστε ακόμη μεγαλύτεροι από ότι είμαστε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον λαιμό.

Τη λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα προσφέρει η ανάπλαση χεριών, μία επαναστατική θεραπεία αντιμετώπισης της πρόωρης γήρανσης των χεριών λύνουμε πρόβλημα της γερασμένης όψης άμεσα και μόνιμα, αποκαθιστώντας το δέρμα των χεριών, χαρίζοντάς τους ξανά νεανική όψη.Η θεραπεία γίνεται είτε με την θεραπεία Radiesse είτε με τη μεταφορά λίπους και βλαστοκυττάρων στα χέρια, χαρίζοντας όγκο στο πίσω μέρος του κάθε χεριού και βοηθώντας να είναι λιγότερο εμφανείς οι τένοντες, οι φλέβες και τα οστά.

Radiesse: Το πάνω μέρος των χεριών (η ραχιαία επιφάνειά τους) είναι ένα δύσκολο σημείο, όπου δύσκολα μπορούμε να επέμβουμε. H θεραπεία Radiesse™ αποτελεί μια ενέσιμη θεραπεία που βοηθά στο γέμισμα των ρυτίδων και στην αναπλήρωση του χαμένου όγκου των χαλαρωμένων και «άδειων» σημείων των χεριών. Πρόκειται για ενέσιμο μαλακό υλικό που περιέχει μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη (ανόργανα μεταλλικά άλατα ασβεστίου) σε γέλη νερού, το οποίο λειτουργεί ως σύστημα στήριξης κάτω από την επιδερμίδα ενεργοποιώντας την ανάπτυξη του ίδιου του φυσικού σας κολλαγόνου. Έτσι, ακόμη και όταν αποδομηθεί το Radiesse από τον οργανισμό, θα παραμείνει το νέο κολλαγόνο. Με τον τρόπο αυτό η δράση του συνεχίζεται σε βάθος χρόνου κάνοντας το αρχικό αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο.  H θεραπεία Radiesse™ εκτός από τα χέρια, δίνει σημαντικά αποτελέσματα στην αύξηση όγκου και την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου. Τo αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και διαρκεί από 12-18 μήνες. Σε νεώτερους, μη καπνιστές, ασθενείς, η διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να προσεγγίσει και τα δύο χρόνια.

Mεταφορά λίπους:

Αρχικά, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα λίπους από ένα διακριτό μέρος του σώματος (για παράδειγμα το εσωτερικό των μηρών, την κοιλιά ή τα πλευρά).  Στη συνέχεια, εγχέουμε το λίπος στην άνω επιφάνεια των χεριών, μέσω μίας ειδικής μικροκάνουλας, υπό τοπική αναισθησία. Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και το λίπος προστίθεται προσεκτικά στο υποδόριο στρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Αναφορικά με τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά τα τελικά φαίνονται σε 1 με 2 εβδομάδες.

Δώστε λάμψη στα χέρια σας!