Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Πριν γίνετε γονείς, γίνετε εραστές
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Πριν γίνετε γονείς, γίνετε εραστές

Sex & Σχέσεις

Προσπαθήστε να γίνετε ένα. Η δημιουργία έρχεται πάντοτε από την ένωση των δύο σε μια μονάδα.

Πολλά από τα ζευγάρια που με επισκέπτονται και επιθυμούν να γίνουν γονείς, κατά τη λήψη του ιστορικού, αποδεικνύεται ότι δεν έχουν ποιοτική ερωτική ζωή με τον/την σύντροφό τους. Οι περισσότεροι, μάλιστα, περιορίζουν τις σεξουαλικές επαφές τους μόνο στην περίοδο των γόνιμων ημερών, σαν αγγαρεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις η οδηγία είναι απλή και σαφής: Η ερωτική ζωή είναι απαραίτητη για να αποκτήσετε παιδί. Δεν είναι το παιδί που κάνει απαραίτητη την ερωτική ζωή.Για να έλθει ένα παιδί δε φτάνει ένα ωάριο και ένα σπερματοζωάριο. Χρειάζεται και τη ζωτική ενέργεια των γονιών. Την πνοή της ζωής. Τη σπίθα που θα ηλεκτρίσει το σπερματοζωάριο και το ωάριο και θα τα ενώσει σε μια ύπαρξη. Είναι η έλξη των «δύο» που γεννά το «τρία». Αυτή τη σπίθα πρέπει να αναζωπυρώνετε σε κάθε συνεύρεση, τη χημεία που σας έφερε κοντά. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιδιώκετε να μην κάνετε ποτέ σεξ με σκοπό να κάνετε μωρό. Να κάνετε έρωτα με το σύζυγο ή σύντροφό σας με στόχο την ευχαρίστηση και των δύο σας. Να προσπαθείτε να απολαμβάνετε την επαφή και να αφήνεστε να ευχαριστείτε το σύντροφό σας. Μην έχετε ως αυτοσκοπό την εκσπερμάτιση στον κόλπο σας. Μοιραστείτε στιγμές μέθεξης και οργασμούς χωρίς να σκέφτεστε το τί θα γίνει στο τέλος. Αφεθείτε στην επιθυμία του συντρόφου σας γνωρίζοντας ότι θα έρθουν αντίστοιχα στιγμές που θα σας ανταποδώσει την ικανοποίηση που του προσφέρατε.

Προσπαθήστε να γίνετε ένα. Η δημιουργία έρχεται πάντοτε από την ένωση των δύο σε μια μονάδα. Μόνο η μονάδα μπορεί να δημιουργήσει νέα ζωή. Το μυστήριο του γάμου είναι μυστήριο για όσους το πιστεύουν ακριβώς γιατί επιτυγχάνει αυτό: με θαυματουργικό τρόπο το ζευγάρι ενώνεται σε μια οντότητα και έτσι γίνεται ικανό να δημιουργήσει νέα ζωή. Ακόμη όμως κι αν δεν είστε παντρεμένοι, προσπαθήστε να επιτύχετε αυτή τη συνένωση, ένα είδος συγχώνευσης, μια εναρμόνιση με το σύντροφό σας, ώστε να στείλετε το μήνυμα της μονάδας, το μήνυμα της δημιουργίας στα υποψήφια μωρά.

Πριν γίνετε γονείς, γίνετε εραστές