Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Όλοι έχουν μια θέση στον πλανήτη Happy
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Όλοι έχουν μια θέση στον πλανήτη Happy

Sex & Σχέσεις
Ένας διαφορετικός πλανήτης, ο πλανήτης happy. Xωρίς ηγετικά μοντέλα και στόχους.

Η ευτυχία είναι απλή και δεν κοστίζει. Χωρίς 6 μηνιαία marketing plans και reports.

Ευτυχία, για εμένα προσωπικά, είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου.

Σύμφωνα με το βιβλίο «Happier people…Healthier Planet» της Τερέζα Μπέλτον, η συγγραφέας αναφέρει πώς " Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι για να καταφέρουμε να αποδράσουμε από το πλοίο που κατευθύνεται με ταχύτητα προς τα βράχια η λύση βρίσκεται στην ανακατεύθυνση. Είναι μέρος της καθημερινότητας  και συνδυάζει την οικονομική ανάπτυξη με το οικοσύστημα. Πράγμα, το οποίο δεν είναι εύκολο. Βλέπουμε πώς  ζητήματα «ευ ζωίας» μας απασχολούν ολοένα και περισσότερο σε όλους τους τομείς της ζωής μας".

Μια γερή δόση ευτυχίας και πόσο να αντέξω ποια;

Μέσα από την προσωπική μου ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες συνειδητοποιώ πώς όλες συγκλίνουν και έχουν την ίδια βάση: την προσωπική μας ευτυχία μέσα από την ευγνωμοσύνη και την πνευματικότητα για πολλά και διαφορετικά πράγματα που μας δίνουν δύναμη και χαρά.Διάβασα πώς ενώ για παράδειγμα, παραδοσιακά οι ασφαλιστικές εταιρίες δεν καλύπτουν την «εναλλακτική ιατρική»  λόγω της ανερχόμενης τάσης, οι ασφαλιστικές εταιρίες στην Αμερική, ξεκίνησαν να παρέχουν κάλυψη σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας όπως είναι ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία, η βοτανοθεραπεία, το μασάζ, η γιόγκα και η χειροπρακτική. Το παράδειγμα αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες, στο μέλλον.*

Οι άνθρωποι στον πλανήτη happy είναι ανοιχτοί.

Ειλικρινείς.

Όχι δήθεν.

Ενδιαφέρονται για τον υγιεινό τρόπο ζωής και είναι μέρος της καθημερινότητας τους.

Είναι γεμάτοι ενέργεια, ευεξία και πάνω από όλα είναι ευτυχισμένοι.

Αν σκεφτούμε την ζωή μας ως ένα ευχάριστο διάλειμμα ας συντονιστούμε, από τώρα, να είμαστε χαρούμενοι προσφέροντας ότι καλύτερο έχουμε στον εαυτό μας και στους άλλους.

3 Βασικά στάδια με τα οποία ξεκίνησα:

  1. Πρόσθεσα την άσκηση στη ζωή μου. Γιατί με την πρακτική της yoga άρχισα πάλι να νιώθω καλά με το σώμα μου και τον εαυτό μου.
  2. Άρχισα να προσέχω την διατροφή μου, να πίνω φυσικούς χυμούς και να πιστεύω στην ευεργετική, φαρμακευτική επίδραση των βοτάνων.
  3. Περιόρισα το άγχος στη ζωή μου και επαναπροσδιόρισα τις αξίες και τα θέλω μου.

Διαδικασία εύκολη ή μη, έρχεται η στιγμή που αναζητάς την θέση σου σε ένα κοινωνικό σύνολο που εστιάζει στο καλό και στο υγιεινό.

Συζητώντας με μια φίλη την στροφή μου σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και με την δική της εμπειρία μου ανέφερε πώς ο άνθρωπος κάνει ένα είδος εγκεφαλικού "restart" όταν έχει σεξουαλική επαφή, όταν προσεύχεται/διαλογίζεται και όταν βρίσκεται κοντά στη φύση.

Η ανακατεύθυνση σε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής είναι ανάγκη.

Όλοι έχουν μια θέση στον πλανήτη Happy