Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
3 Βήματα για περισσότερη Ευτυχία σήμερα
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

3 Βήματα για περισσότερη Ευτυχία σήμερα

Sex & Σχέσεις

1-2-3 Happy!

Βάλε την προσωπική σου ευχαρίστηση στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητές σου και δες τη ζωή σου να αλλάζει με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Ένα από τα πιο συχνά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που δεν νιώθουν ικανοποιημένοι από τη ζωή που ζουν, που νιώθουν πως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έχουν βαλτώσει είναι ότι αναβάλουν την προσωπική τους ευχαρίστηση για το μέλλον.

Μπορεί να έχουν ήδη κανονίσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κάποιο νησί, αλλά αυτό είναι σε 3 μήνες ή μπορεί να έχουν αποφασίσει ότι όταν συνταξιοδοτηθούν θα μείνουν σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, αλλά αυτό είναι σε 20 χρόνια και στο ενδιάμεσο η ζωή περνάει και χάνεται, όπως λέει και το άσμα.

Από την άλλη, οι άνθρωποι που είναι ευχαριστημένοι από τη ζωή τους, που είναι γεμάτοι ζωντάνια και αισιοδοξία, είναι άνθρωποι που φροντίζουν να δημιουργούν μικρές ή μεγάλες αφορμές για να διασκεδάζουν, να χαλαρώνουν ή να απολαμβάνουν, όσο πιο συχνά μπορούν.

Αν λοιπόν νιώθεις ότι ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σου την πιο επιτυχημένη μου τεχνική για να βάλεις περισσότερη ζωντάνια στη ζωή σου και να σταματήσεις να αναβάλεις την ευχαρίστησή σου για αργότερα, με τρία απλά βήματα.

ΒΗΜΑ 1: Έτοιμη? Βγάλε μολύβι και χαρτί ή κάτσε μπροστά από τον υπολογιστή σου και συμπλήρωσε τις προτάσεις που ακολουθούν.

1.    Θα περνούσα υπέροχα αν έκανα/δοκίμαζα ….
2.    Θα ευχαριστιόμουν full αν έβγαινα/έβλεπα τον/την ….
3.    Πάντα ήθελα να δοκιμάσω/κάνω …

ΒΗΜΑ 2: Επέλεξε μια από τις απαντήσεις σου και προγραμμάτισε χρόνο στο ημερολόγιο σου, για μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, όπως θα κανόνιζες ένα επαγγελματικό ραντεβού, για να απολαύσεις αυτή τη δραστηριότητα.

ΒΗΜΑ 3: Μείνε πιστή στο πλάνο σου και τήρησε την υπόσχεση που έδωσες στον εαυτό σου αγνοώντας τυχών αντιστάσεις που μπορεί να εμφανιστούν από τη στιγμή που θα πάρεις την απόφαση, μέχρι και την ημέρα που έχεις προγραμματίσει το μικρό σου πείραμα ευτυχίας!

Και επειδή η ζωή είναι πάντα καλύτερη όταν τη μοιράζεσαι, σήκωσε το κινητό σου και  κάλεσε την κολλητή σου ή το σύντροφο σου για να μοιραστείς τα νέα σου αλλά και την απόφασή σου να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί μέσα στις επόμενες 10 μέρες.
Extra πόντοι αν τους παρασύρεις να έρθουν και εκείνοι μαζί σου!

Έχω δει δεκάδες γυναίκες να δέχονται με δισταγμό να κάνουν αυτό το μικρό πείραμα προσωπική ευχαρίστησης και να επιστρέφουν στο γραφείο μου δύο εβδομάδες αργότερα γεμάτες ενθουσιασμό για το πως κάτι που ακούγεται τόσο απλό, μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη αλλαγή στη διάθεση και την ψυχολογία μας.

Εσύ τι λες? Θα δοκιμάσεις αυτά τα τρία βήματα?

Βάλε την προσωπική σου ευχαρίστηση στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητές σου και δες τη ζωή σου να αλλάζει με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

3 Βήματα για περισσότερη Ευτυχία σήμερα