Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Αγαπητοί γονείς: Δείξτε ψυχραιμία στις ψείρες!
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Αγαπητοί γονείς: Δείξτε ψυχραιμία στις ψείρες!

Γονείς & Μωρό

Γονείς, να θυμάστε ότι οι ψείρες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και προλαμβάνονται με συστηματικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες αγωγές της αγοράς. Έτσι οι μικροί μας φίλοι μπορούν να νιώθουν όμορφα στο μάθημα και στο παιχνίδι τους καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η επίθεση της ψείρας δεν με τρομάζει!

Αγαπητοί μας γονείς: Δείξτε απόλυτη ψυχραιμία! όπως έκαναν και οι δικοί μου γονείς.

Με λένε Ιάκωβο και είμαι εδώ για να σου μιλήσω για την δική μου ιστορία με τις ψείρες και τις κόνιδες.

Υπάρχει κάποιος από εσάς τους μεγάλους που δεν έχει ταλαιπωρηθεί ως παιδί ή και ως ενήλικας με τις ψείρες και την εκνευριστική φαγούρα που προκαλούν;

H μαμά cool όπως πάντα αντιμετώπισε το θέμα "ψείρες" με ψυχραιμία. "Μην ανησυχείς", είπε "για όλα υπάρχει μια λύση".

Το ίδιο απόγευμα πήγαμε στον κ. Τάσο τον παιδίατρο μου. Ο γιατρός εξέτασε το κεφαλάκι μου με ένα δυνατό φως χρησιμοποιώντας μεγεθυντικό φακό και άρχισε το "ξεψείριασμα" με την ειδική χτένα με πυκνά δόντια.-"Είναι σοβαρό γιατρέ;" ρώτησα.

-"Θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα και θα συνεχίσεις να νιώθεις όμορφα πηγαίνοντας στο σχολείο. Θα τις νικήσουμε τις ψείρες!".

Ένας ακόμη cool ενήλικας που σκέφτεται σα τη μαμά, συλλογίστηκα. Όσο για το να συνεχίσω να νιώθω "όμορφα" πηγαίνοντας σχολείο είναι μια άλλη ιστορία.Κάτι είπε στη μητέρα μου, κάτι έγραψε σε ένα χαρτί και φύγαμε.

Αυτό που συγκράτησα είναι πώς πρόκειται για μικροσκοπικά έντομα χωρίς φτερά που έχουν το μέγεθος της κεφαλής μιας καρφίτσας και ενός σησαμόσπορου κατά την πλήρη ενηλικίωσή τους.
 
Αγαπάνε τα κεφάλια τον παιδιών και το φαινόμενο ψείρα εμφανίζεται στην αρχή της κάθε σχολικής χρονιάς. Ο τρόπος μετάδοσής τους είναι από το ένα κεφαλάκι στο άλλο. Αυτός είναι και ο λόγος που η εμφάνισή τους είναι ιδιαίτερα συχνή μεταξύ των μικρών παιδιών που συνηθίζουν να παίζουν με τα κεφάλια τους κοντά το ένα στο άλλο. Οπότε κουτουλιές με τον φίλο μου τον Πέτρο στοπ.

Το ίδιο βράδυ πήγαμε στο φαρμακείο. Το Paranix Spray είναι μία ολοκληρωμένη αγωγή κατά των ψειρών, η οποία αποτελείται από μία ψεκαζόμενη λοσιόν και μία ειδική κτένα με λεπτά μεταλλικά δόντια, η οποία απομακρύνει αποτελεσματικά τις κόνιδες. Το αιθέριο έλαιο Ylang-ylang του Paranix έχει καταπραϋντική δράση στο δέρμα. Η μοναδική του σύνθεση - χωρίς εντομοκτόνα - αποτελείται από έλαια γλυκάνισου και καρύδας, διαπερνά το αναπνευστικό σύστημα της ψείρας, η οποία πεθαίνει από ασφυξία και αφυδάτωση

Σαν δύο σούπερ ήρωες εξοπλιστήκαμε και ξεκινήσαμε την μάχη. Η μαμά δήλαδή.

Πώς λειτουργεί;

Λειτουργεί χρωματίζοντας τα αυγά της ψείρας χωρίς να βάφει τα μαλλιά καθιστώντας τα εύκολα ορατά με γυμνό οφθαλμό (διαθέσιμο σε συσκευασία 150ml, κατάλληλο από 2 ετών).

Η μαμά είπε ότι διάβασε πως το 70% των παιδιών στη σχολική ηλικία κολλάνε ψείρες.

"Μα εγώ δεν θέλω να μοιάζω με τους άλλους", μονολόγησα.

"Τότε θα συνεχίσουμε να κάνουμε προληπτικό έλεγχο", απάντησε η μαμά.
 


Το Paranix Prevent εμποδίζει την εμφάνιση ψειρών στο τριχωτό της κεφαλής και παράλληλα περιποιείται τα μαλλιά. Είναι μια ψεκαζόμενη λοσιόν χωρίς προωθητικά αέρια, που περιέχει φυσικά συστατικά (tea tree oil, neem oil & θυμάρι) και συνίσταται από 3 ετών.
 
Ψείρες σας ξέφυγα! Ιάκωβος - Επιχείρηση ψείρες =  1 - 0

Γονείς, να θυμάστε ότι οι ψείρες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και προλαμβάνονται με συστηματικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες αγωγές της αγοράς. Έτσι οι μικροί μας φίλοι μπορούν να νιώθουν όμορφα στο μάθημα και στο παιχνίδι τους καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Η ΣΕΙΡΑ προϊόντων PARANIX ανήκει στις αγωγές χωρίς εντομοκτόνα

Αγαπητοί γονείς: Δείξτε ψυχραιμία στις ψείρες!