Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
ΑPIVITA - Ν.Κουτσιανάς: "Να δημιουργήσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας"
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

ΑPIVITA - Ν.Κουτσιανάς: "Να δημιουργήσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας"

Ομορφιά

Η εκπομπή Traders του CNN International με τον τίτλο "Natural beauty brand Apivita beats Greek recession" ( H εταιρία φυσικών καλλυντικών APIVITA νικάει την Ελληνική ύφεση) που δημοσιεύτηκε online στις 6 Σεπτεμβρίου 2016 παρουσιάζει την APIVITA ως παράδειγμα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ανακαλύψαμε τον κόσμο της μέλισσας και μάθαμε τα μυστικά της

(MEΡΟΣ Β')

Οι ιδρυτές της APIVITA κ. Νίκος και κ. Νίκη Κουτσιανά μας υποδέχτηκαν στα κεντρικά της εταιρίας στο Μαρκόπουλο Αττικής. Στη διάρκεια της επίσκεψης μας βιώσαμε μια μοναδική εμπειρία.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα Φαρμακείο πριν αρκετά χρόνια στην Αθήνα. Φαρμακοποιοί και οι δύο δημιούργησαν τα πρώτα τους φυσικά καλλυντικά, χρησιμοποιώντας μελισσοκομικά προϊόντα και εκχυλίσματα βοτάνων.

Εμπνεύστηκαν από την κοινωνία της μέλισσας, τη μοναδική βιοποικιλότητα της ελληνικής φύσης και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη για την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία.Η APIVITA αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του ToFarmakeioMou και οι αξίες που αντιπροσωπεύει καθώς και η φιλοσοφία της την καθιστούν δικαίως ως ένα experiential brand.

Το ζεύγος Κουτσιανά ξεκίνησε το 1972 το "natural pharmacy", όπως χαρακτηρίστηκα μας ανέφερε ο κ. Νίκος Κουτσιανάς- Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της APIVITA. Με βάση τις τότε θεραπευτικές κρέμες της εποχής και τον τότε εξοπλισμό (χωρίς δηλαδή τα συστήματα γαλακτοποίησης που προσφέρονται σήμερα) ξεκίνησε μαζί με την σύζυγο του Νίκη, να χτίζουν το όραμα τους. Ένα όραμα που σήμερα στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο, "πράσινο" εργοστάσιο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Όπως αναφέρθηκε στη συζήτηση, η APIVITA έχει αναπτύξει και εδραιώσει πάνω από τριακόσια φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, ενσωματώνοντας σε αυτά υψηλής βιολογικής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα, εκχυλίσματα από ελληνικά βότανα, αγνά αιθέρια έλαια και πολλές πράσινες καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες.Σε ερώτηση μας αν τελικά είναι τάση να ασχολούμαστε με την φύση και τα φυσικά καλλυντικά ο κ. Νίκος Κουτσιανάς μας είπε: "Η τάση προϋπήρχε αν και το μερίδιο των φυσικών καλλυντικών στην παγκόσμια αγορά των καλλυντικών είναι πολύ μικρό. Αυτό που μετράει είναι η μείωση του καταναλωτισμού που οδηγεί σε πιο ποιοτικά προϊόντα που προέρχονται από τη φύση".

Αυτό που έχει σημασία, όπως συμπληρώνει, για τις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις είναι: "Να δημιουργήσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας".

Το πάθος και το όραμα της APIVITA απλώνεται μέσω των προϊόντων της σε δεκαπέντε χώρες, όπως στην Ισπανία, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Αμερική, Κύπρο, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ολλανδία κ.α.
 
Η εκπομπή Traders του CNN International με τον τίτλο "Natural beauty brand Apivita beats Greek recession" ( H εταιρία φυσικών καλλυντικών APIVITA νικάει την Ελληνική ύφεση) που δημοσιεύτηκε online στις 6 Σεπτεμβρίου 2016 παρουσιάζει την APIVITA ως παράδειγμα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο.Ισορροπημένος τρόπος ζωής;
 
Ένας ισορροπημένος τρόπος ζωής, ένας τρόπος ζωής APIVITA.


Τρόπος ζωής που μοιράζεται με τους εργαζόμενούς της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με προμηθευτές, συνεργάτες μελισσοκόμους και καλλιεργητές, πανεπιστημιακούς δάσκαλους και ερευνητές, συνεργάτες φαρμακοποιούς και τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΑPIVITA - Ν.Κουτσιανάς: "Να δημιουργήσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας"