Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Γιατί να χρησιμοποιήσω ΒΒ Αντηλιακή κρέμα προσώπου;
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Γιατί να χρησιμοποιήσω ΒΒ Αντηλιακή κρέμα προσώπου;

Ομορφιά

Γιατί να χρησιμοποιήσω μια ΒΒ Αντηλιακή κρέμα;
Τι, επιπλέον, μου παρέχει;

Tώρα, το καλοκαίρι που ο ήλιος και η ζέστη μας ιδρώνουν πολύ εύκολα επιθυμούμε για το πρόσωπο μας μια ελαφρυά σε υφή κρέμα που καλύπτει την καθημερινή μας ανάγκη για γρήγορο και ελαφρύ μακιγιάζ με σχετική ενυδάτωση και προστασία.

Οι κρέμες BB έγιναν αγαπητές για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Οι BB κρέμες έκαναν την εμφάνισή τους, για τους σκοπούς της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής, ενώ πήραν τα αρχικά τους από τους όρους Blemish Balm ή Beauty Balm, και παρέχουν κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν αντηλιακή δράση με αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά.

Θέλεις αντί για ένα βαρύ make-up μαζί με τις κρέμες που έχεις χρησιμοποιήσει από κάτω, να χρησιμοποιήσεις μια αντηλιακή κρέμα που θα σου προσφέρει ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία μαζί;Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις και τις tinted creams, δηλαδή τις ενυδατικές ή αντηλιακές κρέμες που περιέχουν χρώμα.

Πρόκειται, για τον ιδανικό τύπο αντηλιακής κρέμας που σου προσφέρει την βάση για ένα φυσικό και ελαφρύ μακιγιάζ με ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο.

Η επιδερμίδα προστατεύεται αποτελεσματικά, ενώ άμεσα και μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται η ιδανική επιδερμίδα.

Το καλοκαίρι δεν θέλουμε να φοράμε πολλά! Ενίσχυσε την φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου με ΒΒ αντηλιακή κρέμα.

Γιατί να χρησιμοποιήσω ΒΒ Αντηλιακή κρέμα προσώπου;