Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
EXELIA | Η τέλεια σύνθεση φύσης και επιστήμης
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

EXELIA | Η τέλεια σύνθεση φύσης και επιστήμης

Ομορφιά

“Νέα σειρά περιποίησης προσώπου με ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και επιστημονικά προηγμένα συστατικά.”

Συνδυάζοντας τη γνώση της Επιστήμης με τη σοφία της Φύσης, η Cana δημιούργησε τη σειρά περιποίησης και φροντίδας προσώπου EXELIA.

Τα προϊόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά που εκτός από το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, έχουν εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας.H Cana Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας έναν έμπιστο συνεργάτη.

H ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη είναι το πρόσωπο της EXELIA συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης γυναίκας, που αντιμετωπίζει καθημερινές προκλήσεις και καταφέρνει να ανταπεξέρχεται σε πολλούς ρόλους με επιτυχία.EXELIA, με ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας

H σειρά EXELIA αξιοποιεί το ελαιόλαδο μέσα σε επιστημονική σύνθεση που διασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, γι’ αυτό και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση της ατμόσφαιρας, καθυστερώντας σημαντικά τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος.

Ο Κοινωνικός Χαρακτήρας της EXELIA

Η σειρά EXELIA δεν προσφέρει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Προσφέρει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ένα κοινωνικό πρόσωπο. Με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές.
 
Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

EXELIA | Η τέλεια σύνθεση φύσης και επιστήμης