Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Γονείς σας ενδιαφέρει: Κοριτσίστικα ονόματα με νόημα!
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Γονείς σας ενδιαφέρει: Κοριτσίστικα ονόματα με νόημα!

Γονείς & Μωρό

Το όνομα της μικρής σας κόρης αποκτά μεγαλύτερη σημασία όταν ξέρετε την ιστορία πίσω από αυτό. Βρείτε τα 14 Κοριτσίστικα ονόματα με ιδιαίτερη σημασία.

Aρκετοί νέοι γονείς αναζητούν, πλέον, το όνομα που θα δώσουν στο κοριτσάκι τους.

Σε αρκετές περιπτώσεις το μωρό εξακολουθεί να παίρνει το όνομα του παππού ή της γιαγιάς. Παράλληλα, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που για διάφορους οικογενειακούς λόγους αποφασίζουν να δώσουν στο κοριτσάκι τους το όνομα που τους αρέσει.Από αρχαία ελληνικά μέχρι κλασσικά ή μοντέρνα, κάντε την δική σας ανασκόπηση και αποφασίστε.

Βρείτε τα 14 Κοριτσίστικα ονόματα με ιδιαίτερο νόημα που ξεχωρίσαμε:

Αγάπη

Ένα όνομα που τα λέει όλα από μόνο του! Είσαι γεννημένη να δίνεις και να παίρνεις ΑΓΑΠΗ.

Αθηνά

Θα εξελιχθείς σίγουρα σε μια δυναμική γυναίκα, που θα εντυπωσιάζεις τους γύρω σου αφού το όνομα σου έχει μεγάλη ιστορία και μεταδίδει πολλά θετικά μηνύματα.

Βανέσσα

Το όνομα σου μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία είναι όμως όμορφο και πρωτότυπο. Θα αναλύεις και θα εξεργάζεσαι τα πράγματα ενώ θα διαθέτεις εξυπνάδα.

Γαλάτεια

Μια από τις Νηρηίδες, αγαπημένη του Κύκλωπα Πολύφημου. Θα είσαι δυνατός χαρακτήρας και θα έχεις πνευματικά ενδιαφέροντα.

Δαέιρα

Λέγεται πώς τη λάτρευαν στην Ελευσίνα και σχετίζονταν με τα μυστήρια. Συνήθως, με αυτό το όνομα θα είσαι απόμακρη και μελαγχολική, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της κομψότητας και θα προκαλείς πάθη.

Εριφύλη

Ένα όνομα συνδυασμός από τις λέξεις έρι + φύλον που σημαίνει η έξοχη των γυναικών. Με τέτοιο όνομα σίγουρα θα ξεχωρίζεις και θα εντυπωσιάζεις!

Ζωή


Από τα πιο πολύτιμα ονόματα, περιγράφει όλα τα θετικά στοιχεία που θα σου μεταδίδει το βαπτιστικό σου όνομα.

Ηλέκτρα

Αν το δούμε από τη σκοπιά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος σου είναι το 3 και αυτό σημαίνει πώς θα είσαι αρκετά πρόσχαρη και επικοινωνιακή.

Κορίνα


Το όνομα που προέρχεται από μια λυρική ποιήτρια σου εξασφαλίζει την ανεξαρτησία που πολλές γυναίκες επιθυμούν. Με μοντέρνα ματιά και σύγχρονο τρόπο σκέψης θα είσαι ιδιαίτερα φιλελεύθερη και ανεξάρτητη.

Μελίτα

Το όνομα σου φανερώνει ότι θα είσαι γλυκιά και ευγενική, με ένα ζεστό χαμόγελο που θα ξετρελαίνει τους πάντες.

Ολίβια

Όνομα που προέρχεται από το Ελληνικό δέντρο που φυτεύτηκε για πρώτη φορά στην Ακρόπολη, την ελιά. Θα έχεις καλλιτεχνικές τάσεις και θα διατηρείς μακροχρόνιες φιλίες.

Ρεγγίνα

Είσαι πράγματι γεννημένη για να ζεις σα βασίλισσα! Αυτό άλλωστε σημαίνει και το όνομα σου και έτσι εξηγείται το γεγονός ότι είσαι τόσο λαμπερή, επιβλητική και όλοι σε σέβονται και σε υπολογίζουν.

Σαββίνα

Το όνομα σου προέρχεται από την ημέρα Σάββατο. Θα σου αρέσει η ανάπαυση και η ξεκούραση ενώ θα απεχθάνεσαι την πίεση και το ζόρι.

Υακίνθη


Ένα όνομα που προέρχεται από τον υάκινθο. Πεισματάρα που δεν θα επηρεάζεσαι από τους άλλους ενώ θα έχεις πολύ γούστο και ταλέντο στη διακόσμηση.

Γονείς σας ενδιαφέρει: Κοριτσίστικα ονόματα με νόημα!