Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Men’s Health Lab: Η απόλυτη σειρά βιταμινών για άντρες
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Men’s Health Lab: Η απόλυτη σειρά βιταμινών για άντρες

Υγεία & Διατροφή

Η Omega Pharma σε συνεργασία με το κορυφαίο αντρικό περιοδικό  Men’s Health φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία ολοκληρωμένη σειρά βιταμινών επιστημονικά σχεδιασμένη & ειδικά μελετημένη για άντρες με την αξιοπιστία ενός παγκόσμια αναγνωρισμένου brand που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται ο άντρας για να είναι και να αισθάνεται… στα καλύτερά του!

Η σειρά απευθύνεται στο σύγχρονο και δραστήριο άντρα με έντονη καθημερινότητα και υπόσχεται να του προσφέρει Ευζήν, Ενέργεια, Αντοχή και Απόδοση μέσα από 8 εξειδικευμένα προϊόντα:ΕΥ ΖΗΝ

1.    Multi-Fit:  Η ολοκληρωμένη λύση για κάθε άντρα. Πολυβιταμινούχο σκεύασμα που περιέχει μοναδικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας βιταμινών, ανόργανων αλάτων και Ω3 ιχθυελαίων. Ενισχύει την υγεία, ενδυναμώνει και παρέχει ευεξία.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

1.    Energy Release: Μείγμα καφεΐνης, ταυρίνης και Βιταμινών Β σε μορφή στικ, που καταναλώνεται χωρίς νερό, για άμεση απόδοση ενέργειας, ενίσχυση της διανοητικής εγρήγορσης και μείωση της κόπωσης.
2.    Active Recovery: Αναβράζοντα δισκία με σύμπλεγμα Βιταμινών Β και Μαγνήσιο για άμεση ανακούφιση των μυών, αποκατάσταση της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας & μείωση της κούρασης.

ΑΝΤΟΧΗ

1.    Body Defense: Συνδυασμός υψηλής δόσης Βιταμίvης C, με εκχύλισμα Cranberry, Βιταμίνη D3, Σελήνιο και Ψευδάργυρο για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και προστασία των κυττάρων, σε μορφή αναβράζοντος δισκίου.
2.    Vit D3 Max: Υψηλή δόσης βιταμίνης D3 σε 1 μόνο δισκίο την εβδομάδα. Ενδυναμώνει τα οστά & παράλληλα τονώνει τους μύες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

1.    Mental Focus: Ολοκληρωμένο μείγμα 7 Βιταμινών Β με Λεκιθίνη για ενίσχυση της συγκέντρωσης, βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας και την προστασία ενάντια στην απώλεια μνήμης.  
2.    Joint Endurance: Καινοτομική φόρμουλα που συνδυάζει υψηλή δόση Υδρολυμένου Κολλαγόνου με ένζυμο Βρωμελίνης για να παρέχει συνεχή υποστήριξη στο χόνδρο και στα οστά.
3.    Cardio Health: Υψηλές δόσεις Ω3 λιπαρών οξέων θαλάσσιας προέλευσης, πλούσια σε υψηλής ποιότητας EPA και DHA, για την ενίσχυση της καρδιακής λειτουργίας καθώς και Βιταμίνη D3 που υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Men’s Health Lab: Η απόλυτη σειρά βιταμινών για άντρες