Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Μοιάζω στον μπαμπά μου και έχω επιτυχία στα κορίτσια!
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Μοιάζω στον μπαμπά μου και έχω επιτυχία στα κορίτσια!

Γονείς & Μωρό

Για να σκεφτώ....υπάρχουν και άλλες καλές μαμάδες στον κόσμο των παιδιών ή μόνο η δική μου είναι η καλύτερη και ξέρει;

Γειά, με λένε Ιάκωβο και όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας μου πρέπει να ακούω τη μαμά μου.

Τώρα, που πλησιάζει το καλοκαίρι θα κλείσει ο παιδικός σταθμός (ή μάλλον εγώ θα φύγω) και θα πάω στο εξοχικό, μαζί με την γιαγιά και τον παππού, όπως λέει και η μαμά μου, που είναι μεγάλη και ξέρει περισσότερα, θα πρέπει να φοράω, πάντα, πριν βγω από το σπίτι το αντηλιακό μου.

Μεταξύ μας δεν καταλαβαίνω γιατί με το που ξυπνάω αλείφομαι με αυτήν την άσπρη κρέμα από την κορυφή έως τα νύχια και μεταμορφώνομαι σε λευκό άνθρωπο. Είναι κάτι που πολύ με εκνευρίζει.Η μαμά μου, όμως, που είναι μεγάλη και σοφή, φροντίζει και την αδερφή μου και ανακάλυψε μια καινούρια κρέμα (αντηλιακό, ντε πώς τα λέτε εσείς οι μεγάλοι) που μυρίζει πολύ όμορφα και έτσι βρήκε έναν καλό λόγο να θέλω να πασαλειφτώ με μια ντουζίνα από αυτό και να μυρίζω ωραία όταν πλησιάζω την Παυλίνα στην πλατεία του χωριού και παίζουμε στις κούνιες.

Οπότε, αν θέλετε και εσείς να βρείτε τη σωστή αντηλιακή κρέμα για το μωράκι ή το παιδάκι σας σκεφτείτε με τι κίνητρο θα το ξεγελάσετε.

Η μαμά μου λέει πώς, ερωτεύτηκε τον μπαμπά μου επειδή μύριζε πολύ ωραία,......μοσχοβολούσε λέει και πολύ θέλω να μοιάσω στον μπαμπά μου και να έχω και εγώ επιτυχία στα κορίτσια! Γιατί την Παυλίνα (α! και την Σοφία) την αγαπάνε όλα τα αγόρια και εγώ θέλω να κοιτάνε μόνο εμένα.Τέτοια ώρα, σαν τώρα που σου γράφω θα έχουμε γυρίσει από τη θάλασσα και η γιαγιά θα ετοιμάζει τραπέζι. Θα με κάνει μπάνιο και θα με ξεπλένει με το αγαπημένο μου αφροντούς της ίδιας σειράς γιατί τώρα είμαι μεγάλος και δεν κλαίω όταν πέφτει (λίγο) στα μάτια μου.

Τώρα που στα είπα και συμφώνησες ότι θα προσέχεις και θα φροντίζεις το παιδάκι σου από τον ήλιο θα φάω και θα κοιμηθώ ήσυχος.

Για να σκεφτώ....υπάρχουν και άλλες καλές μαμάδες στον κόσμο των παιδιών ή μόνο η δική μου είναι η καλύτερη γιατί όλα τα ξέρει;

Αυτό, ας το συζητήσουμε μια άλλη φορά γιατί σσσσσσ ο παππούς θέλει να ξαπλώνουμε όλοι και να μην κάνουμε φασαρία, άρα πώς να σου πω όλα όσα θα ήθελα χωρίς να με ακούσει;

Γίια αυτό, να φροντίζεις και να προσέχεις το δέρμα των παιδιών που το έχουν ανάγκη και να μην τα πηγαίνεις στη θάλασσα τις ώρες που καίει ο ήλιος!

Στο λέει ο Ιάκωβος που μυρίζει πολύ όμορφα και έχει πολλές επιτυχίες στα κορίτσια!

Τips για Μαμάδες:
  1. Eώς 3 ετών χρησιμοποιείται αντηλιακά μόνο με φυσικά φίλτρα.
  2. Το σπρέυ είναι κατάλληλο για τα ζωηρά παιδιά.
  3. Σας συνιστούμε ο δείκτης προστασίας να είναι SPF 50.
  4. Επιλέξτε προϊόντα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες συσκευασίες, ιδιαίτερα εάν έχετε (περισσότερα από ένα) παιδιά, διότι οι συγκεκριμένες οικονομικές συσκευασίες σας συμφέρουν.
  5. Παρατηρείται σε παιδικά αντηλιακά γαλακτώματα να αφήνουν έντονη και συσσωρευμένη ποσότητα λευκού χρώματος. Αυτό συμβαίνει για να γνωρίζετε ποια περιοχή δεν έχει καλυφθεί και να προστατεύεται σε όλο το σώμα το παιδί σας.
  6. Απαραίτητα στα παιδιά τα γυαλιά ηλίου από μικρή ηλικία.

Μοιάζω στον μπαμπά μου και έχω επιτυχία στα κορίτσια!