Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Nuxuriance® Ultra | Το μυστικό της ολικής αντιγήρανσης
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Nuxuriance® Ultra | Το μυστικό της ολικής αντιγήρανσης

Ομορφιά

H Nuxe, πρωτοπόρος στην αντιγήρανση, αποκαλύπτει μια ακόμα επανάσταση: τη Nuxuriance® Ultra.  Ultra καινοτόμος, Ultra αποτελεσματική, Ultra αισθησιακή.

Ultra-καινοτόμος:
«Έξυπνα» φυτικά κύτταρα

Με το πέρασμα των χρόνων τα σημάδια της γήρανσης γίνονται όλο και πιο ορατά: βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια πυκνότητας, απώλεια λάμψης και άλλα. Τα εργαστήρια της NUXE επέλεξαν μια καινοτόμο τεχνολογία προκειμένου να ενισχύσουν την ικανότητα της ώριμης επιδερμίδας να αναγεννάται. Σε αντίθεση με τα «κλασσικά» φυτικά κύτταρα, τα οποία απομονώνονται από ένα μόνο φυτό, τα φυτικά κύτταρα στη Nuxuriance Ultra είναι αποτέλεσμα μιας τεχνολογικής καινοτομίας: εγκλεισμός δραστικών μορίων από άνθος Κρόκου σε κύτταρο Μπουκαμβίλιας προκειμένου να σχηματιστεί ένα «έξυπνο» δραστικό φυτικό σύμπλοκο με στοχευμένη και συνεχή δράση.
Ultra-αποτελεσματική:

Μια απαιτητική και φιλόδοξη ανάπτυξη

7 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ - 5 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
7 ΕΙΔΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ - 300 ΓΥΝΑΙΚΕΣ
  • Απόδειξη ότι τα φυτικά σύμπλοκα φτάνουν στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας.
  • Μέτρηση της αργής αποδέσμευσης: αξιολόγηση της επίδρασης στο μεταβολισμό των κυττάρων για 12 ώρες.
  • Αξιολόγηση της αναγέννησης της επιδερμίδας υπό τη δράση των φυσικών συμπλοκών.
  • Αξιολόγηση της αναγέννησης των ινοβλαστών.
  • Αξιολόγηση της αναγέννησης της επιδερμίδας με μελέτη στο τελικό προϊόν.
 
Ultra-θηλυκή

Ανακλώντας την αισθησιακή υπογραφή της NUXE, οι μοναδικές απολαυστικές υφές των προϊόντων ικανοποίησαν το 100% των γυναικών που τα δοκίμασαν ενώ το 91% αυτών λάτρεψαν το γλυκό εθιστικό άρωμα της σειράς. Η σειρά περιλαμβάνει 5 προϊόντα καθημερινής περιποίησης και 1 μάσκα για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα και αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης.

Nuxuriance® Ultra | Το μυστικό της ολικής αντιγήρανσης