Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
«Προστατεύστε το δέρμα σας, σεβαστείτε τη θάλασσα!»
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

«Προστατεύστε το δέρμα σας, σεβαστείτε τη θάλασσα!»

Ομορφιά

Φέτος η Avène δεσμεύεται σε μία διπλή πρόκληση:
Την προστασία του δέρματος από τον ήλιο, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις επιπτώσεις των αντηλιακών της προϊόντων στο περιβάλλον.

Μέσα από το παγκόσμιο πρόγραμμα «Skin Protect, Ocean Respect» ξεκινάει μία μακροχρόνια δέσμευση για το σήμερα και για το αύριο, με στόχο τη διαφύλαξη του δέρματος και του περιβάλλοντός του, ώστε να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα από το σχεδιασμό μέχρι και τη χρήση.

ΓΙΑΤΙ SKIN PROTECT OCEAN RESPECT;

Μία οικολογικά υπεύθυνη προσέγγιση για μακροχρόνια δέσμευση. Τα αντηλιακά προϊόντα είναι ταυτόχρονα ζήτημα  δημόσιας υγείας και θέμα ανησυχίας για το περιβάλλον.

ΔΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Προσφέρουμε τη βέλτιστη αντηλιακή προστασία ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Ευαισθητοποιούμε τα παιδιά στα σωστά αντανακλαστικά που πρέπει να υιοθετήσουν στον ήλιο.
Διαφυλάσσουμε τη θαλάσσια βιοποικιλότητα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΕΔΩ .ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 27% ΤΩΝ ΚΟΡΑΛΛΙΟΓΕΝΩΝ ΥΦΑΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ ΤΟ 60 % ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ.

Επειδή η διατήρηση της βιοποικιλότητας είναι απαραίτητη, τα δερματολογικά Εργαστήρια Avène αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον PUR PROJET σε ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό πρόγραμμα που συμμετέχει στην αναγέννηση των κοραλλιών στην Ινδονησία.

Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει :

  1. Τη δημιουργία και την αποκατάσταση των κοραλλιογενών υφάλων.
  2. Την ανάπτυξη αειφόρου καλλιέργειας κοραλλιών.
  3. Την ευαισθητοποίηση των τοπικών πληθυσμών.

Ο PUR PROJET είναι γνωστός για τη δέσμευσή του σε περιβαλλοντολογικά προγράμματα όπως η αναδάσωση, η αγροδασοπονία, και για τη μόνιμη αναζήτηση ενεργειών που έχουν πραγματική κοινωνική διάσταση.

Η αποκατάσταση των κοραλλιογενών υφάλων γίνεται χάρη στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών για να προάγουμε τον πολλαπλασιασμό των κοραλλιών και την ανάπτυξη αειφόρου καλλιέργειας κοραλλιών σε συνεργασία με τους τοπικούς πληθυσμούς.

Ανακαλύψτε τον Pur Projet

 

«Προστατεύστε το δέρμα σας, σεβαστείτε τη θάλασσα!»