Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
That Summer Feeling 2016
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

That Summer Feeling 2016

Sex & Σχέσεις

Μέσα στον Ιούλιο, το Feminine Boudoir και το Take-Ten σου δίνουν την αφορμή να ζήσεις αυτό το καλοκαίρι όπως τότε που ήσουν παιδί, να το γευτείς, να το ακούσεις, να το αγγίξεις, να το μυρίσεις, να το δεις και να το βιώσεις πολύ πριν πακετάρεις τις βαλίτσες σου και αφήσεις για λίγο την πόλη πίσω σου.

Και τι είναι τελικά το καλοκαίρι?

Μια σειρά από στιγμές που τις ζεις βυθισμένη στις αισθήσεις σου...
Στιγμές που απολαμβάνεις.
Στιγμές που οι ήχοι σε ταξιδεύουν, που οι γεύσεις σε μαγεύουν, που τα αρώματα σε κατακλύζουν.
Στιγμές που τις ζεις με όλο σου το είναι.
Στιγμές που δεν μετριούνται με το χρόνο που δείχνει το ρολόι…Αυτές τις στιγμές θα αναζητήσουμε φέτος το καλοκαίρι, με τη βοήθεια του That Summer Feeling, ενός  ανεπανάληπτου καλοκαιρινού e-experience, που δημιουργήθηκε από το Feminie Boudoir και το TakeTen Coaching, με πολλή αγάπη, για γυναίκες σαν κι εμάς, για γυναίκες όπως εσύ, για κάθε γυναίκα που αναζητά να αισθανθεί, να νιώσει και να βιώσει σε βάθος.
 
Μια εμπειρία σχεδιασμένη για να ξυπνήσει μέσα σου τη μαγεία του καλοκαιριού, να θυμηθείς χαμένες ή ξεχασμένες δυνατότητες των αισθήσεων και μαγικά καλοκαιρινά συναισθήματα, να ετοιμαστείς για το πιο αισθησιακό καλοκαίρι. Κι όλα αυτά σε ένα digital σεμινάριο που θα παραδίδεται απευθείας στο e-mail σου.

Το That Summer Feeling περιλαμβάνει:

• 3 E-mails την εβδομάδα, απευθείας στο inbox σου, μαγικά γεμάτα από την αίσθηση της κάθε εβδομάδας, ιδέες και αισθητηριακά παιχνίδια για να βιώσεις τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου μέσα από την κάθε αίσθηση και απίθανες προτάσεις για να εμβαθύνεις περισσότερο σε αυτή.
• Συμμετοχή στο secret group That Summer Feeling 2016 στο Facebook για να μπορείς καθημερινά να μοιράζεσαι αν θέλεις την εμπειρία σου, να εμπνέεσαι και να εμπνέεις και άλλες γυναίκες.
• Photo Challenges που μπορείς να συμμετέχεις και στο Instagram για να ανοίξεις μάτια, καρδιά και φωτογραφικό φακό σε ότι για σένα σημαίνει αισθησιακό καλοκαίρι.
• Την καθοδήγηση, υποστήριξη και βοήθεια του Feminine Boudoir και του TakeTen Coaching σε όλη τη διάρκεια του e-experience.

Επιπλέον, μέσα από το That Summer Feeling, θα σου δοθούν:
 

Δεκάδες αφορμές για One-Minute Vacation στην πόλη και πολλή αισθησιακή έμπνευση!
   
Και μην ξεχνάς…
 
Τα That Summer Feeling Emails θα μπορείς να τα ανοίγεις, να εμπνέεσαι και να δοκιμάζεις τη δύναμή τους, από οπουδήποτε βρίσκεσαι, όποια ώρα θέλεις, στον δικό σου χώρο και χρόνο, ακόμη και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Κόστος συμμετοχής: 20€
Εγγραφές: Έως Παρασκευή 1/7
Περισσότερες Πληροφορίες: http://goo.gl/TG0Nhd

http://www.take-ten.com | https://www.facebook.com/taketencoaching
http://www.feminineboudoir.gr | https://www.facebook.com/FeminineBoudoir

That Summer Feeling 2016