Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Τι είναι αυτό που θέλουν, τελικά, οι γυναίκες;
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Τι είναι αυτό που θέλουν, τελικά, οι γυναίκες;

Sex & Σχέσεις

Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή: το γυναικείο μυαλό δεν αναλύεται.

Όποιος προσπάθησε να μπει στην ψυχολογία των γυναικών δεν τα κατάφερε, λένε και συνήθως αναφέρονται σε αντρικές απόψεις που διατυμπανίζουν πώς ο γυναικείος εγκέφαλος είναι πολύπλοκος, πολυσύνθετος και παράγει πολλαπλά σενάρια αντιμετώπισης λύσεων. Καταλαβαίνεις πώς ότι προσάπτουν στις γυναίκες είναι σε μεγάλη δόση, πολύ.

Είμαστε, τελικά, τόσο περίεργα πλάσματα όσο οι άντρες μας περιγράφουν;

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η Γυναίκα είναι τελικά ή δεν είναι η "βασίλισσα του σπιτιού";

Οι σημερινές δυναμικές και φιλόδοξες γυναίκες αντιμετωπίζουν μια σειρά από θέματα που δύσκολα διαχειρίζονται στην καθημερινότητα τους και έχουν να κάνουν με μια σειρά κοινωνικών στερεότυπων που ακόμη και σήμερα αρκετοί επιθυμούν την γυναίκα στο σπίτι. Με την έννοια πώς η αποστολή της γυναίκας είναι να φροντίζει και να περιποιέται την οικογένεια στο εσωτερικό του σπιτιού.

Όμως, οι γυναίκες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και ταυτίζουν την ευτυχία και την προσωπική τους ευχαρίστηση με καινούριες δραστηριότητες ή ενδιαφέροντα.

Σαφώς, και ο ρόλος της οικογένειας και των παιδιών είναι προτεραιότητες στο μυαλό μιας γυναίκας όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα της λίστας.

ΠΕΡΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ (ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ)

Για παράδειγμα οι άντρες ισχυρίζονται πώς "Οι γυναίκες δεν ξεχνούν. Και έχουν και ένα τρομερό ελάττωμα: δεν μιλάνε" εμείς απαντάμε πώς προτιμάμε να αξιοποιούμε την ενέργεια μας για να ζούμε και να απολαμβάνουμε τις καταστάσεις.

Ένας άντρας θα πει: "Εκατό καλά να έχεις κάνει και μια φορά να έχεις φερθεί σκάρτα, θα σου βγάλουν την ψυχή". Τα φώτα ανάβουν, η αυλαία σηκώνεται και οι διαφορετική μας φύση πυροδοτεί καινούριες αντιπαλότητες.

Έχω ακούσει: "Δεν μιλάνε, διότι πολλές φορές ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι θέλουν".

Καμιά φορά, ο τρόπος μας να υπερνικήσουμε συγκεχυμένες "οδηγίες" για διαφορετικές καταστάσεις μας κάνει να θέτουμε κάποια πράγματα υπό αμφισβήτηση.

H ΘΗΛΥΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ

Έχουμε αυτή τη δύναμη μέσα μας. Η ζωή μας φέρνει πολύ δυνατά μαθήματα που καταφέρνουμε να αντεπεξέλθουμε και να βγούμε κάθε φορά και πιο δυνατές. Ακόμη και η αγάπη θέλει δύναμη, η ίδια η ζωή θέλει δύναμη. Το να συγχωρείς θέλει δύναμη.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ: ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?

Απλά πράγματα. Οι σημερινές γυναίκες επιθυμούν μια σταθερή εξέλιξη, σε όλα τα επίπεδα. Δημιουργούν βάσεις και δεδομένα και επηρεάζουν θετικά και τις υπόλοιπες.

Με τον υπέροχο, ζεστό και άμεσο τρόπο τους προσφέρουν ιδέες και τρόπους ώστε να βιώσουν την αγάπη για τον εαυτό τους, την αυτοεκτίμηση, να νιώσουν μοναδικές και ότι αξίζουν. Να νιώσουν πώς μπορούν να συνεχίσουν να ασχολούνται με δημιουργικά πράγματα όποια και εάν είναι η ηλικία τους, σε όποιο μέρος της γης και εάν βρίσκονται.

Να διαμορφώσουν τα επόμενα χρόνια που έρχονται σαν τα πιο ευτυχισμένα που έγιναν ποτέ. Διότι οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν αναζητούν την αγάπη μέσα στην απλότητα και καταφέρνουν να βρίσκουν νόημα μέσα από αυτήν.

ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ . . .


Ναι, με την απλότητα της αγάπης όλα μας τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν!

Τι είναι αυτό που θέλουν, τελικά, οι γυναίκες;