Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Το 7o Athens Bike Festival ανοίγει τις πόρτες του!
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Το 7o Athens Bike Festival ανοίγει τις πόρτες του!

Αθλητισμός

Μη χάσετε τη μεγαλύτερη ποδηλατική γιορτή στην Αθήνα!

Η μεγαλύτερη γιορτή για το ποδήλατο σας περιμένει και φέτος στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με πολλές εκπλήξεις. Ελάτε να ανακαλύψετε τον κόσμο του ποδηλάτου και να εμπνευστείτε ένα καινούριο τρόπο ζωής!ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Θα δείτε ποδήλατα όλων των κατηγοριών, εξοπλισμό και αξεσουάρ. Μιλήστε με τους ειδικούς των μεγαλύτερων ποδηλατικών εταιρειών και αποφασίστε ποιο ποδήλατο ταιριάζει με το στιλ σας και τον τρόπο ζωή σας.

ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Στην πίστα Bike Fun Park θα δοκιμάσετε την επιδεξιότητά σας σε ποδήλατα βουνού. Επιλέξτε το ποδήλατο που θέλετε να δοκιμάσετε και κατακτήστε νέες «κορυφές»!

Αν είστε σοβαρός χομπίστας, προλάβετε μία από τις τελευταίες θέσεις στις δοκιμές προιόντων υψηλής τεχνολογίας Garmin σε πραγματικές συνθήκες.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ SHOW

Μη χάσετε το νέο και μοναδικό σόου του Andrei Burton και του Josh Briars, σπεσιαλίστες με διεθνείς διακρίσεις και παγκόσμια ρεκόρ, σε trial show και flatland BMX.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Θα πάρετε μέρος στο 5ο Athens Skirt Ride, μια βόλτα με ποδήλατα αποκλειστικά για κυρίες στο κέντρο της πόλης.

Αν είστε φίλη του ποδηλάτου θα παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες που κάνουν ποδήλατο και θα είστε έτοιμες για όλα μικρά απρόοπτα!

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου θα διασκεδάσουν στην ειδικά διαμορφωμένη για αυτούς πίστα - θα κάνουν ποδήλατο και θα μάθουν περισσότερα για το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Οι γονείς μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις επιλογές που έχουν για το ποδήλατο του παιδιού τους στις ειδικές ενημερώσεις για γονείς που έχουμε ετοιμάσει γι' αυτούς.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θα πάρετε μέρος στη βόλτα με ποδήλατα Solar Ride που οργανώνει η Greenpeace.

Θα δείτε την ταινία Age of Stupid σε μια προβολή που παρουσιάζει η Greenpeace.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ

Θα απολαύσετε τις μαγικές φωτογραφίες του Wouter Roosenboom από τον κόσμο της αγωνιστικής ποδηλασίας.

Θα δείτε το ποδήλατο να μεταμορφώνεται σε τέχνη στο χώρο του Bikeart Vol.6!


Αναλυτικό πρόγραμμα για όλες τις δράσεις στο www.bikefestival.gr
 

Μη χάσετε τη μεγαλύτερη ποδηλατική γιορτή στην Αθήνα!
Είσοδος ελεύθερη.

Το 7o Athens Bike Festival ανοίγει τις πόρτες του!