Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
VICHY Ideal Soleil Bronze
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

VICHY Ideal Soleil Bronze

Ομορφιά

Το ιδανικό σας μαύρισμα απέχει,...μόλις ένα spray!

Ποιο είναι για εσάς το ιδανικό μαύρισμα;

Η απάντηση κρύβεται σε μία λεπτή ισορροπία λάμψης, βέλτιστου χρώματος, και προστασίας της επιδερμίδας. Όλα όσα, δηλαδή, χρειάζεται κάθε γυναίκα για να κάνει πραγματικότητα το μαύρισμα των ονείρων της και παράλληλα να προστατεύσει την επιδερμίδα της από τις ακτίνες UVB, UVA & μακρές UVA.Η VICHY βοηθάει τις γυναίκες να ζήσουν στιγμές απόλαυσης στον ήλιο, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν μια ήρεμη σχέση μαζί του: ασφαλείς και σίγουρες.

Γι’ αυτό, η VICHY σχεδίασε το νέο Ideal Soleil Bronze, ένα τρισδιάστατο σύμπλοκο (που δεν είναι όμως self - tan) που δρα σε όλα τα επίπεδα της εξέλιξης ενός όμορφου και λαμπερού μαυρίσματος.

Το Ideal Soleil Bronze για το σώμα είναι η νέα καινοτομία της VICHY.

Ένα ενυδατικό spray σώματος από την σειρά αντηλιακών Ideal Soleil που προσφέρει ομοιόμορφο και λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί, δηλαδή... το ιδανικό μαύρισμα!

Και όλα αυτά σε μία νέα, καινοτόμο συσκευασία!

Ενυδατικό Spray σώματος για βελτιστοποίηση του μαυρίσματος.

Tο νέο ενυδατικό spray σώματος Ideal Soleil Bronze με SPF 30/50+,  βοηθά στη βελτιστοποίηση του μαυρίσματος. Με 0% αυτο-μαυριστικούς παράγοντες επιταχύνει τη φυσική παραγωγή μελανίνης, χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο και λαμπερό μαύρισμα στο σώμα.Παράλληλα, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία χάρη στα φίλτρα Mexoryl SX-XL, που συνδυάζονται με την Βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική δράση.

Η επιδερμίδα γίνεται γρήγορα λαμπερή:

Χάρη στο σύμπλοκο βελτιστοποίησης μαυρίσματος, ένα συνδυασμό Tyrosine C, γλυκερίνης και φίλτρων κατά των μακρών ακτινών UVA, η επιδερμίδα αποκτά γρήγορα το ιδανικό χρυσαφένιο μαύρισμα, ενώ παράλληλα είναι προστατευμένη και ενυδατωμένη.

Μια πραγματικά αίσθηση απόλαυσης στην υφή:

Η εξαιρετικά ελαφριά γαλακτώδης υφή του νέου Ideal Soleil Bronze, αφήνει μια πραγματική αίσθηση απόλαυσης. Δεν κολλά, δεν αφήνει λευκά σημάδια και απορροφάται άμεσα.

Η εφαρμογή του είναι ιδιαίτερα εύκολη, χάρη στην καινοτόμο του συσκευασία:

Η VICHY προσφέρει όχι μία, αλλά τρεις επαναστάσεις στη συσκευασία του νέου Ideal Soleil Bronze, διευκολύνοντας έτσι τη ζωή των γυναικών. Ένας απλός διακόπτης ON/OFF που «ξεκλειδώνει» το spray δίνοντας τέλος στα καπάκια που χάνονται αλλά και τα spray που στάζουν.

Το μπουκάλι χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε θέση, χωρίς να χάνεται ποτέ η δύναμη του spray ενώ η συσκευασία είναι 100% ανθεκτική στο νερό και στην άμμο!

Αυτό το καλοκαίρι, αποκτήστε το ιδανικό σας μαύρισμα και απολαύστε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει ο ήλιος!

VICHY Ideal Soleil Bronze