Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Aura-Soma: Το χρώμα είναι κώδικας, είναι ταξίδι
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Aura-Soma: Το χρώμα είναι κώδικας, είναι ταξίδι

Sex & Σχέσεις
Η συμπόνια προς τον εαυτό λειτουργεί βαθιά και θεραπευτικά και έχει τη δύναμη να οδηγήσει σε εκείνο το σημείο, όπου το άτομο έχει αποφασίσει να είναι καλά και όντως είναι. Η αποδοχή του εαυτού είναι καίρια στην πορεία προς μία καλή ποιότητα ζωής και προχωρά χέρι-χέρι με την ευγνωμοσύνη. Οι προσεγγίσεις στις θεραπείες είναι αρκετές ευτυχώς. Έτσι, έχουμε την ελευθερία να επιλέγουμε.

Ο στόχος κοινός: Μία ευτυχισμένη ζωή. Μία ζωή του ‘αξίζω’, με θάρρος, ενθουσιασμό πίστη και δύναμη. Σε αυτήν την πορεία το χρώμα είναι ευέλικτο και αποτελεσματικό εργαλείο. Τα ενεργειακά μας κέντρα έχουν χρώμα. Το χρώμα είναι κώδικας, είναι ταξίδι. Ένα αξίωμα της Aura-Soma είναι: ‘Είσαι τα χρώματα που επιλέγεις’. Βότανα, ενέργειες από κρυστάλλους και πολύτιμους λίθους ενσωματώνονται στα μπουκάλια αυτής της εναλλακτικής θεραπείας και μας οδηγούν σε πολύτιμες εμπειρίες αυτογνωσίας.


 
Στα Θεατροχρώματα αντλούμε πληροφορίες από τις εμπειρίες αυτές και από άλλες εναλλακτικές θεραπείες, προκειμένου να μετουσιώσουμε το αρνητικό σε θετικό για να ξυπνήσουμε το δυναμικό μας. Θέλουμε να βιώνουμε τη χαρά και το γέλιο μέσα από παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς, θεραπευτικό χορό και τραγούδι, πολύχρωμα παραμύθια κι ενεργειακή ζωγραφική. Πάρτυ για μικρά και μεγάλα παιδιά που φωτίζουν τα χαρίσματά τους κι επιτρέπουν τα όνειρα. Παραστάσεις στην αλατοσπηλιά, διαλογισμούς, εργαστήρια και σεμινάρια που μας χαλαρώνουν και μας αναζωογονούν.

Μέσα από τη χρωματοθεραπεία και την αρωματοθεραπεία, που χρησιμοποιούνται με έμπνευση στην Aura-Soma τονίζονται τα χαρίσματα του ατόμου, η φωτεινή του ολότητα. Σταδιακά έρχεται η συνειδητότητα ότι οι άλλοι καθρεφτίζουν σε μας κομμάτια του εαυτού μας. Όσο περισσότερο αγαπάμε τον εαυτό μας κι έχουμε την πρόθεση να τον φροντίσουμε, τόσο οι γύρω μας αντανακλούν την πρόθεσή μας. Μπορώ να αγαπήσω το διπλανό μου, το πολύ όσο αγαπώ τον εαυτό μου. Οι άλλοι πιστεύουν για μένα, ό,τι εγώ πιστεύω για τον εαυτό μου. Συχνά, οι περιοριστικές πεποιθήσεις είναι τόσο υποσυνείδητες, που είναι δύσκολο το άτομο να αντιληφθεί και να αναλάβει την ευθύνη του στην πορεία της ζωής του και της εξέλιξής του.Σε αυτό ακριβώς το σημείο δίνει φως η Aura-Soma. Υπάρχουν προκλήσεις. Υπάρχουν και λύσεις, δώρα που φέρνει η θεραπεία. Η ανάγκη και η πρόθεση να φροντίσω τον εαυτό μου. Ο θεραπευτής είναι συνδημιουργός με το θεραπευόμενο. Είναι βοηθός του, στην υπηρεσία του και συνεργάτης με κοινό στόχο την ευημερία.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία από την Τέχνη και τη Θεραπεία βιώνουμε το δημιουργό μέσα μας, φωτίζουμε τις σκιές και οδηγούμαστε σε μία ανακουφιστική συνειδητότητα. Διότι, αυτό που γνωρίζω δύναμαι και να το διαχειριστώ. Είναι η στάση μου στη ζωή, ο προσανατολισμός μου, πού επενδύω την ενέργειά μου και το πού εστιάζω που αλλάζουν την εμπειρία μου.

Στόχος είναι η επικοινωνία με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, που έχουν την επιθυμία να ζήσουν και να αγαπήσουν με όλη τους την ψυχή, κατ’ αρχήν  τον εαυτό τους… Τα εργαλεία είναι πολλά. Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο να θες ολόψυχα να είσαι ευτυχισμένος. Η ευτυχία είναι διαδρομή.

Επέτρεψε να βιώσεις την αλήθεια σου και να ανακαλύψεις το αστείρευτο κέντρο της χαράς σου, της δημιουργικότητάς σου, του γέλιου σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Είσαι πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις. Αξίζεις.

Aura-Soma: Το χρώμα είναι κώδικας, είναι ταξίδι