ΟΜΟΡΦΙΑ

Picosecond Laser ή αλλιώς αφαίρεση τατουάζ

Συγγραφέας: Δρ. Ειρήνη Λαγογιάννη Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Picosecond Laser ή αλλιώς αφαίρεση τατουάζ

Η αισθητική ιατρική υποδέχεται με χαρά, το picosecond laser, που αποτελεί την κορωνίδα στον τομέα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Tο picosecond laser δεν είναι άλλο ένα laser. Eίναι το laser εκείνο που εξαιτίας του καινοτόμου τρόπου λειτουργίας του: σε πολύ σύντομο παλμό (διάρκεια παλμού σε picosecond, το “pico” είναι υποδιαίρεση του “nano”), εξασφαλίζει εντυπωσιακές επιδόσεις εστιασμένης υψηλής ενέργειας σε πολύ βραχύ χρόνο, που τα παραδοσιακά laser δεν μπορούν να τις επιτύχουν.  Άρα μιλάμε για στοχευμένη φωτομηχανική επίδραση με μικρό εύρος παλμού χωρίς τραυματισμούς στους παρακείμενους ιστούς.

Αφαίρεση τατουάζ με picosecond laser: Πόσο φιλικό είναι στην επιδερμίδα

Απόλυτα ευγενικό με το δέρμα καθώς αφήνει τον ιστό ανέπαφο, μη επεμβατικό, μη χειρουργικό, το προηγμένο αυτό laser είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση και τη θεραπεία πολλών προβλημάτων του δέρματος. Το picosecond laser εξασφαλίζει μεταξύ άλλων:

-αφαίρεση τατουάζ (απομάκρυνση χρωστικών ουσιών)

-αφαίρεση φακίδων, κρεατοελιών

-θεραπεία ουλών ακμής

-βελτίωση ραγάδων

-σμίκρυνση πόρων

- συνολική ανάπλαση δέρματος (μέσω της διέγερσης των φυσικών μηχανισμών επούλωσης, άρα της παραγωγής κολλαγόνου κι ελαστίνης).

Picosecond laser: Τι άλλο μπορούμε να πετύχουμε με τη συγκεκριμένη μέθοδο

Κοινές ατέλειες, όπως είναι για παράδειγμα οι ρυτίδες ή οι κηλίδες από την ηλιακή βλάβη ή οι ουλές ακμής μπορούν σήμερα με αυτή τη φορητή συσκευή λέιζερ να θεραπευτούν:

-άμεσα, σε συντομότερο χρόνο σε σχέση με τα παραδοσιακά laser

-αποτελεσματικά

-χωρίς νυστέρι

-χωρίς πόνο και ενόχληση

-χωρίς χρόνο αποθεραπείας για τον ασθενή

Στην πραγματικότητα,  το picosecond laser εκτός από την προφανή αφαίρεση tattoo που επιτυγχάνει, είναι πραγματικά επαναστατικό, καθώς φέρνει λάμψη, βελτίωση του τόνου του δέρματός μας και συντελεί στη γενικότερη αναζωογόνηση και υγεία της επιδερμίδας μας. Είναι απαραίτητο για κάθε ηλικία και για κάθε τύπο δέρματος. Είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα: πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, άνω και κάτω άκρα.

Κάθε πότε συστήνεται η θεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα

Καθώς αποτελεί ένα ταχύτατο laser, η αντιμετώπιση κάθε προβλήματος δεν ξεπερνά τα 45 λεπτά.

Φυσικά η συχνότητα για τα επιθυμητά αποτελέσματα εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Η γιατρός θα αποφανθεί, μετά τη δερματολογική εκτίμηση και θα καθορίσει το θεραπευτικό πλάνο. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται η επανάληψη συνεδριών αλλά τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία (να σημειώσουμε ότι όπως σε όλα τα laser, αντενδείκνυται η περίοδος του καλοκαιριού για τη χρήση του).

Τέλος,  το picosecond laser μπορεί να προσφέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε συνδυασμό με μια σειρά από θεραπείες, που υπάρχουν στο ιατρείο μας και που συστήνονται για τη αντιμετώπιση ανάλογων προβλημάτων.

Η Dr. Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μας παρέχει με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο του ιατρείου της, όλες τις θεραπείες κλινικής, αισθητικής και επεμβατικής δερματολογίας με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους θεραπειών προσώπου και σώματος. Στο ιατρείο, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα μέσα από μια σειρά δερματολογικών, αισθητικών και laser σύγχρονων μεθόδων με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Για κάθε πρόβλημα του δέρματός μας, εμπιστευόμαστε μόνο τη δερματολόγο μας, καθώς είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για τη σύσταση θεραπειών και αποκατάσταση βλαβών αυτού.

Η Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη είναι:

•                ΔιδάκτωρΜsc, Iατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

•                Τ.Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσ. Α. Συγγρός»

•                ΜέλοςΕυρωπαικής Ακαδημίας Δερματολόγων -Αφροδισιολόγων

•                ΜέλοςCAMIG

Ιατρείο: Φοίβης 46, Γλυφάδα, 210 8985811

www.laderma.gr

Facebook

Instagram

Tags

 

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Και αν είσαι VIP μέλος, μπορείς να παραλάβεις και την ίδια μέρα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.