ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ενδυναμώνοντας την Αλλαγή στην πράξη: We4All & ToFarmakeioMou

Συγγραφέας: TFM.gr Συντακτική Ομάδα

Ενδυναμώνοντας την Αλλαγή στην πράξη: We4All & ToFarmakeioMou

ΤοFarmakeioMou με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επιτυχή έκβαση της προωθητικής εκστρατείας του Αυγούστου 2023, όπου 0,10 €/ προϊόν από την αγορά επιλεγμένων ειδών δόθηκαν για την ενίσχυση των δράσεων της We4All. Η πρωτοβουλία, η οποία διήρκεσε όλο τον Αύγουστο και ως αποτέλεσμα αυτής προέκυψε η φύτευση 500 δέντρων Μαύρης Πεύκης στο όρος Μαίναλο σε συνεργασία με την έγκριτη περιβαλλοντική οργάνωση We4All.

Ως μέρος της δέσμευσής μας για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και την περιβαλλοντική διαχείριση, ΤοFarmakeioMou ξεκίνησε μια μοναδική διαφημιστική καμπάνια όπου οι πελάτες ενθαρρύνονταν να κάνουν συνειδητές επιλογές αγοράζοντας είδη από επιλεγμένες επωνυμίες. Για κάθε αγορά που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης, ένα μέρος των εσόδων διατέθηκε στη We4All, μια αφοσιωμένη περιβαλλοντική οργάνωση με αποστολή να φυτεύει δέντρα και να προωθεί βιώσιμες πρακτικές.

Η ανταπόκριση των πολύτιμων πελατών μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, και ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επιτυχημένη φύτευση 500 δέντρων στο μαγευτικό όρος Μαίναλο, δεντροφύτευση που υλοποιήθηκε στις 9 και 10 Δεκεμβρίου του 2023. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί απόδειξη του συλλογικού αντίκτυπου που μπορεί να επιτευχθεί όταν επιχειρήσεις και καταναλωτές ενωθούν για την επιδίωξη ενός πιο πράσινου και βιώσιμου μέλλοντος.

ΤοFarmakeioMou εκφράζει την εγκάρδια ευγνωμοσύνη του σε κάθε πελάτη που συμμετείχε σε αυτήν την πρωτοβουλία. Η υποστήριξή σας όχι μόνο συνέβαλε στην δεντροφύτευση του όρους Μαινάλου αλλά ενισχύει επίσης τη σημασία της συνεργασίας επιχειρήσεων και ατόμων για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε το θετικό αποτέλεσμα της προωθητικής μας καμπάνιας τον Αύγουστο. Η συνεργασία με το We4All και η υποστήριξη από τους πελάτες μας μας επέτρεψαν να κάνουμε μια απτή και ουσιαστική συνεισφορά στο περιβάλλον", δήλωσε ο Θεόδωρος Σακόπουλος, CEO, στο ΤοFarmakeioMou.

Κοιτάζοντας το μέλλον, ΤοFarmakeioMou παραμένει προσηλωμένο στην ενσωμάτωση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στη συνέχιση πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην ευημερία του πλανήτη μας.

Ένα μονοπάτι προς την πρόοδο, αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή. Το ToFarmakeioMou έχει σχέδια να ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειές του, αξιοποιώντας την πλατφόρμα του για να έχει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο. Καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει περιβαλλοντικές προκλήσεις, το παράδειγμα που έθεσαν οι ToFarmakeioMou και το We4All είναι ένας φάρος ελπίδας, υπενθυμίζοντάς μας ότι η θετική αλλαγή είναι εφικτή όταν ενωθούμε. Σε μια εποχή όπου η περιβαλλοντική δράση είναι πρωταρχικής σημασίας, το ToFarmakeioMou και το We4All χρησιμεύουν ως φάροι έμπνευσης. Μαζί, αποδεικνύουν ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αποτελέσουν καταλύτες για θετικές αλλαγές και ότι ο καθένας από εμάς, με τη δική του ιδιότητα, μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά στον κόσμο που μοιραζόμαστε.

Tags

 

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.