ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα: 3+ 1 λόγοι να την προτιμήσεις

Συγγραφέας: TFM.gr Συντακτική Ομάδα

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα: 3+ 1 λόγοι να την προτιμήσεις

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας και οι οδοντίατροι τη συστήνουν ως πιο αποτελεσματική από την κλασική χειροκίνητη. Πάμε να δούμε όμως τέσσερις βασικούς λόγους, που αποδεικνύουν πως αξίζει να την προτιμήσουμε.

Γιατί να προτιμήσεις την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

  1. Απομακρύνει αποτελεσματικά την πλάκα: Πράγματι η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα καθαρίζει πλήρως τα δόντια και μάλιστα πολύ λεπτομερώς χάρη στις τρίχες της. Οι τελευταίες αφαιρούν την πλάκα καλύτερα και κυρίως ταχύτερα από τις αντίστοιχες της χειροκίνητης οδοντόβουρτσας.
  2. Καταπολεμάει την ουλίτιδα: Σε συνέχεια της αποτελεσματικής απομάκρυνσης της πλάκας, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα συμβάλλει και στην πρόληψη- καταπολέμηση της ουλίτιδας. Μάλιστα τα πιο εξελιγμένα μοντέλα ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας φτάνουν μέχρι τα πιο δύσκολα σημεία και καθαρίζουν τις λεγόμενες ως «πλάτες» των γομφίων και τη γραμμή των ούλων βοηθώντας στην πρόληψη κοιλοτήτων κι ουλίτιδας.
  3. Μας «δίνει τον ρυθμό» στο βούρτσισμα: Αρκετές φορές βουρτσίζουμε τα δόντια μας με αρκετή ένταση, με αποτέλεσμα να τραυματίζουμε τα ούλα και να βλάπτουμε το σμάλτο. Και το επόμενο στάδιο αυτών πιθανόν να είναι κάποια υποχώρηση των ούλων. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα λοιπόν μάς βοηθάει ώστε να μη βουρτσίζουμε σκληρά τα δόντια μας, αφού δουλεύει μόνη της στον δικό της ρυθμό. Όσο για τον χρόνο βουρτσίσματος; Έχει το δικό της χρονόμετρο για βούρτσισμα 2 λεπτών, με 30 δευτερόλεπτα ανά δόντι.
  4. Λευκαίνει τα δόντια: Οι ειδικές κεφαλές μίας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας διαθέτουν ειδικά προγράμματα χρήσης κι αναλόγως μπορούν να οδηγήσουν σε αποτελεσματική λεύκανση των δοντιών. Αυτή θα είναι ορατή από μία έως τρεις εβδομάδες!

Β onus info: Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα καταπολεμάει την ουλίτιδα έως και 100%. Παράλληλα βελτιώνει σημαντικά την αναπνοή, αφού απομακρύνει κάθε υπόλειμμα τροφών.

Tags

 

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Και αν είσαι VIP μέλος, μπορείς να παραλάβεις και την ίδια μέρα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.