Βαθμολογία προϊόντος

Ανάγκη

Εύρος Τιμής

 
Εχεις δεί 14 από τα 14 προϊόντα

Λίγα λόγια για την APIVITA


Εμπνευσμένη από την αέναη σχέση των μελισσών και της Ελληνικής φύσης, η APIVITA  βάζει το πάθος και την αφοσίωσή της για το περιβάλλον μπροστά από κάθε τι που κάνει. Όπως ακριβώς και το μελίσσι, η εταιρεία μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ποτέ δεν σταματάει να δημιουργεί και να μοιράζει αξία για το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία.

Αυτή η αξία μετουσιώνεται στα προϊόντα, τα οποία αναπτύσσονται μέσα από μια φιλοσοφία αειφορίας και ευθύνης με απώτερο σκοπό την επίτευξη της ομορφιάς που σέβεται τη φύση και τον άνθρωπο: την ομορφιά του νου, την ομορφιά της ψυχής και την ομορφιά της καρδιάς.

Όλα τα προϊόντα ομορφιάς της APIVITA  οφείλουν την αποτελεσματικότητά τους στην ανάπτυξή τους που βασίζεται στη φιλοσοφία της εταιρείας «από την Υγεία στην Ομορφιά». Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κάθε καλλυντική σύνθεση αντικατοπτρίζει τις θεραπευτικές ιδιότητες των μελισσοκομικών προϊόντων.

- Η Πρόπολη συνήθως συνιστάται για την τόνωση των φυσικών μηχανισμών άμυνας του οργανισμού. Για το λόγο αυτό, η APIVITA την έχει ενσωματώσει στις σειρές της που είναι αφιερωμένες στην προστασία και την εξισορρόπηση του δέρματος.

- Ο Βασιλικός Πολτός χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να επιταχύνει την επανόρθωση, να ενισχύσει την ενέργεια και να αναπλάσει τους ιστούς. Αυτή η αποτελεσματικότητα ανασύστασης αντικατοπτρίζεται στην ολοκληρωμένη αντιρυτιδική σειρά της APIVITA.

- Το Μέλι έχει αναγνωριστεί από την αρχαιότητα για τις καταπραϋντικές, επουλωτικές και αναπλαστικές του ιδιότητες. Η  APIVITA περιλαμβάνει το μέλι στις συνθέσεις της για το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα.

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.