Βαθμολογία προϊόντος

Ανάγκη

Εύρος Τιμής

 

Διατροφή

Λίγα λόγια για τη Frezyderm

Από την ίδρυσή της η FREZYDERM έδειξε πρωταρχικό ενδιαφέρον στο τμήμα R&D. Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, στελεχωμένο με εξειδικευμένους επιστήμονες (φαρμακοποιούς και χημικούς) με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, ασχολείται με την συνεχή έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη καλλυντικών και κοσμετολογικών προϊόντων, βάσει των νεότερων δεδομένων της κοσμετολογίας και φροντίζει για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητάς τους. Είναι το «στρατηγείο» της δημιουργίας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, όπου υπάρχουν σύγχρονα όργανα που προσομοιώνουν τις αρχικές πιλοτικές παραγωγές, καθώς και άλλα βοηθητικά όργανα.

Ο τύπος του δέρματος, οι ανάγκες του, η ηλικία του, είναι παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή προϊόντων περιποίησης προσώπου. Ακόμη και οι προσωπικές προτιμήσεις στα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος (π.χ. υφή) μπορούν να καθορίσουν αυτήν την επιλογή. Αναγνωρίζοντας αυτό το μεγάλο φάσμα διαφορετικότητας σε ανάγκες και επιθυμίες, η FREZYDERM δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τη φροντίδα του προσώπου με είδη που περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται κανείς για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης: καθαριστικά προσώπου, κρέμες προσώπου και ματιών, cream boosters, προϊόντα καθαρισμού για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, κρέμες για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, κρέμες φροντίδας συμπτωμάτων ακμής, λευκαντικές κρέμες για τον αποχρωματισμό των πανάδων… οι επιλογές καλύπτουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου παράγονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της FREZYDERM και είναι δερματολογκά και οφθαλμολογικά ελεγμένα. Ενσωματώνουν μοναδικές καινοτομίες και διαθέτουν προηγμένες συνθέσεις, ώστε να προσφέρουν πέρα από αποτελεσματική δράση και μοναδική δερμοκαλλυντική ευχαρίστηση.

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.