Εχεις δεί 12 από τα 12 προϊόντα

Λίγα λόγια για τα PAMPERS


Ως γονείς, θέλετε μια 100% ασφαλή, άνετη πάνα που κρατάει το μωρό σας στεγνό και του επιτρέπει να εξερευνήσει τον κόσμο. Τα Pampers® σχεδιάζουν πάνες εδώ και 50 χρόνια έχοντας αυτό ακριβώς το σκεπτικό: διασφαλίζοντας ότι η απόδοση και η άνεση πηγαίνουν χέρι-χέρι με την ασφάλεια.

Ανακαλύψτε όλα όσα κάνουν την ποιότητα και την αξιοπιστία μιας πάνας Pampers®, από την επιλογή των συστατικών μας (αυτά που χρησιμοποιούμε και αυτά που δεν χρησιμοποιούμε!), στο πώς λειτουργούν οι πάνες μας. Μια 100% ασφαλής σύνθεση, που επικοινωνείται με απόλυτη διαφάνεια.

Πρίν γίνουν μέρος της πάνας Pampers®, τα υλικά που χρησιμοποιούμε υπόκεινται σε αυστηρή επιλογή. Οι ερευνητές μας συνεργάζονται με παιδιάτρους, παιδοδερματολόγους και τοξικολόγους για να επικυρώσουν την ασφάλεια των υλικών και όλα τα τελικά βρεφικά προϊόντα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι δερματολογικά ελεγμένα και συμμορφώνονται αυστηρά με τις προδιαγραφές ασφάλειας της Επιστημονικής Επιτροπής της ΕΕ για την Ασφάλεια των Καταναλωτών SCCS / 1564/15 σχετικά με την ασφαλή χρήση ουσιών.

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.