Κατηγορία

Βαθμολογία προϊόντος

Ανάγκη

Εύρος Τιμής

 

Solgar Advanced Acidophilus Plus 120vcaps

Εξαντλημένο
28,58€
Εχεις δεί 1 από τα 1 προϊόντα

Λίγα λόγια για την SOLGAR


SOLGAR ιδρύθηκε το 1947 στο Lower Manhattan στη Νέα Υόρκη και είναι σήμερα ηγέτης στην αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής παγκοσμίως. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της από την αρχή της δημιουργίας της είναι η παρασκευή και διάθεση συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, για την προάσπιση της υγείας μας. Μέσα από ενδελεχή έρευνα και ανάπτυξη, σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με κύρια χαρακτηριστικά τους την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία. Πάνω από 450 προϊόντα, σε πάνω από 50 χώρες μέσα από 70 και άνω χρόνια αριστείας.

Από το 1947 έως και σήμερα η  SOLGAR πιστεύει ότι διατηρώντας την υγεία μας μπορούμε να φτάσουμε στις πραγματικές μας δυνατότητες. Και η προσπάθειά μας να παραμένουμε υγιείς θα πρέπει να είναι στάση ζωής, σε ένα ολιστικό και ισορροπημένο επίπεδο. Γι’ αυτό και η  SOLGAR συνδυάζει τη φύση και την επιστήμη, επιλέγοντας υψηλής ποιότητας συστατικά και δημιουργώντας μοναδικές αποτελεσματικές φόρμουλες συμπληρωμάτων διατροφής που μας βοηθούν να διατηρούμε την ευεξία μας!

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής  SOLGAR αποτελούνται μόνο από πρώτες ύλες της υψηλότερης καθαρότητας, και αυτό αποτελεί βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά και σημείο διαφοροποίησης στην αγορά. Σχεδόν όλα τα προϊόντα  SOLGAR είναι απαλλαγμένα από ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, καλαμπόκι, σόγια, και κοινά αλλεργιογόνα όπως σιτάρι, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα και είναι κατάλληλα για vegans και vegetarians. Η  SOLGAR δεν χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένα συστατικά στην παρασκευή των προϊόντων της, ενώ προτιμά να αντιμετωπίσει ελλείψεις στα προϊόντα, εάν οι διαθέσιμες πρώτες ύλες δεν ικανοποιούν τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ που θέτει.

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.