ΗiPP Βio Bircher Μούσλι με μήλο & μπανάνα
Με θρεπτικά δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας, μήλο και μπανάνα
Με βιταμίνη Β1 απαραίτητη για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος
- Είναι εύπεπτο & δίνει ενέργεια
- Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
- Χωρίς προσθήκη αρωμάτων
- Παρασκευάζεται με γάλα ή νερό
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
1.Βράζετε 200 ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C περίπου.
2.Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα (π.χ HiPP 2 Bio Combiotic).
3.Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμας σε ένα πιάτο.
4.Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στην σκόνη κρέμας και ανακατέψτε.
5.Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία.
Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Βράζετε 100ml καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50C. Βάζετε 1-2 κουταλιές της σούπας (11g) κρέμας HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέτετε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Προσθέστε 1/2 ποτήρι (περίπου 95g) φρούτων HiPP (π.χ. αχλάδι Williams Christ) και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε τη κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με γάλα
Βράζετε σε ένα μαγειρικό σκεύος 150 ml πλήρες γάλα. Αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι τους 50°C. Βάζετε σε ένα πιάτο 2-3 κουταλιές της σούπας (25g) HiPP Bircher Μούσλι. Προσθέτετε ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήνετε την κρέμα να διογκωθεί μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Πουρές μήλου* 1 34%, αλεύρι ολικής άλεσης* 29% (σιτάρι*, σίκαλη*, κριθάρι*), πουρές μπανάνας * 1 25%, νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης* 12%, βιταμίνη B 1 .
*από βιολογική καλλιέργεια
ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIΟNAL ΑΕΒΕ
8, Ασκληπιού, 14568 Κρυονέρι, Αττικής, Ελλάδα
T: +30 210 35 00 800
F: +30 210 62 20 384 , +30 210 81 61 850
E:
[email protected]