Η εταιρία μας

 

Τι είναι για εμένα το ToFarmakeioMou.gr;

"Είναι η στιγμή που το κλασσικό γνώρισε την τεχνολογία. Ή αλλιώς πως η τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει ώστε να προσφέρεις την τέλεια υπηρεσία"

Θοδωρής Σακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ΤοFarmakeioMou.gr, Φαρμακοποιός, μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών

--

Όταν το 1973 στο Χαϊδάρι ιδρύθηκε το φαρμακείο της Οικογένειας Σακόπουλου είχε μόνο μια αρχή: να υπηρετεί τον ασθενή και τον πολίτη με σεβασμό.

Το 2010 ιδρύθηκε το ΤοFarmakeioMou.gr. Σκοπός του: να είναι ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο, διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα. Αφετηρία του: η εξειδικευμένη γνώση του στο χώρο του φαρμακείου. ΤοFarmakeioMou.gr υπήρξε πρωτοπόρο σε προσφορές σε προϊόντα υγείας, ομορφιάς, καλλυντικά επώνυμων εταιρειών, βρεφικά είδη, βιταμίνες, ειδικά προϊόντα για αθλητές, πιεσόμετρα, είδη διαβήτη, μετρητές, διαγνωστικές συσκευές εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς συνεπώς προστιθέμενη αξία σε όλους όσους το εμπιστεύτηκαν και του χάρισαν την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Σήμερα το ΤοFarmakeioMou.gr συνεχίζει την δυναμική του πορεία στον χώρο των ηλεκτρονικού φαρμακείου που πλέον έχει κερδίσει τις προτιμήσεις και έχει αλλάξει τις συνήθειες των ασθενών και των πολιτών της ελληνικής επικράτειας. Η μετατροπή της ατομικής μας επιχείρησης που λειτουργούσε τα τέσσερα φυσικά μας καταστήματα (Γεωργίου Παπανδρέου 4, Χαιδάρι, 124 62, Επαύλεως 2, Χαϊδάρι, 124 61, Πλ. Ελευθερίας 19, Κορυδαλλός 181 20 και Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 41, Γλυφάδα, 166 74) σε ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία, μας βοήθησε να υλοποιούμε καθημερινά στον μέγιστο βαθμό τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη και την εξασφάλιση για εκείνον των πιο προνομιακών τιμών της αγοράς, πάντοτε με σεβασμό στην κείμενη νομοθεσία και στις υψηλές  αρχές και αξίες  της λειτουργίας μας.

Σήμερα, λοιπόν, η εταιρεία μας με την επωνυμία «TFM ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «TOFARMAKEIOMOU» που εδρεύει στο Χαϊδάρι Αττικής επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου αρ. 4, με Α.Φ.Μ. 801622292 της Δ.Ο.Υ Αιγάλεω και Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 160310303000 λειτουργεί τέσσερα φυσικά καταστήματα φαρμακείου (Γεωργίου Παπανδρέου 4, Χαιδάρι, 124 62, Επαύλεως 2, Χαϊδάρι, 124 61, Πλ. Ελευθερίας 19, Κορυδαλλός 181 20 και Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 41 Γλυφάδα, 166 74) και το ηλεκτρονικό κατάστημα ΤοFarmakeioMou.gr το οποίο προσφέρει στον πολίτη μία ευρεία γκάμα παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, εξασφαλίζοντας ταχύτητα στην παράδοση και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, σεβόμενο πάντα τις αρχές της φαρμακευτικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας που διέπει την κατάρτιση συμβάσεων από απόσταση.

 

Η εταιρεία μας με την επωνυμία «TFM ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» διαθέτει σύγχρονα φυσικά καταστήματα φαρμακείων τα οποία διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες από την φαρμακευτική νομοθεσία άδειες ίδρυσης και έγκρισης λειτουργίας δυνάμει νομίμως εκδοθεισών αποφάσεων της κατά τόπον και καθ’ ύλην αρμόδιας περιφέρειας και εξειδικευμένο προσωπικό που εγγυάται υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, ενώ το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΤοFarmakeioMou.gr διαθέτει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία με εξειδικευμένο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service),  έμπειρο Τηλεφωνικό Κέντρο (Call Center) και ειδικό σύστημα αποφυγής λαθών (PDA system).

 

Με πρωταρχικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου και με όπλο του την ολοένα αυξανόμενη αποδοχή και αγάπη της ελληνικής κοινωνίας, το ΤοFarmakeioMou.gr διαρκώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται στην ολοένα μεταβαλλόμενη κοινωνική πραγματικότητα, όντας σύγχρονο, πρωτοπόρο, εύκολο και διαδραστικό. «Διότι οι υπηρεσίες είναι πάνω απ’ όλα ο Άνθρωπος και η Τεχνολογία έχει αξία μόνο όταν υπηρετεί τον άνθρωπο»

 

 

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.