Η εταιρία μας

 

"Τι είναι για εμένα το ToFarmakeioMou.gr;

"Είναι η στιγμή που το κλασσικό γνώρισε την τεχνολογία. Ή αλλιώς πως η τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει ώστε να προσφέρεις την τέλεια υπηρεσία"

Θοδωρής Σακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ΤοFarmakeioMou.gr, Φαρμακοποιός.

--


Όταν το 1973 στο Χαϊδάρι ιδρύθηκε το φαρμακείο της Οικογένειας Σακόπουλου είχε μόνο μια αρχή: να υπηρετεί τον ασθενή και τον πολίτη με σεβασμό και στοργή. Σεβασμό διότι το φαρμακείο είναι ένα λειτούργημα. Στοργή διότι το Χαϊδάρι είναι μια ελληνική γειτονιά γεμάτη ανθρωπιά κι ειλικρίνεια.

Το 2010 ιδρύθηκε το ΤοFarmakeioMou.gr. Σκοπός του: να είναι ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο, διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα. Αφετηρία του: η εξειδικευμένη γνώση του στο χώρο του φαρμακείου. ΤοFarmakeioMou.gr υπήρξε πρωτοπόρο σε προσφορές σε προϊόντα υγείας, ομορφιάς, καλλυντικά επώνυμων εταιρειών, βρεφικά είδη, βιταμίνες, ειδικά προϊόντα για αθλητές, πιεσόμετρα, είδη διαβήτη, μετρητές, διαγνωστικές συσκευές εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς συνεπώς προστιθέμενη αξία σε όλους όσους το εμπιστεύτηκαν και του χάρισαν την πρώτη θέση στην κατηγορία του.


Το 2011, ανακαινίστηκε το φαρμακείο αποτελώντας σταθμό στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου φαρμακείου κι ένα παράδειγμα προς μίμηση για την ελληνική πραγματικότητα. Με έναν επιπλέον όροφο το φαρμακείο του Χαϊδαρίου, με δύο διεθνή βραβεία στο τμήμα Merchandising και μια πολυπληθής ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών αποτελεί και σήμερα πηγή έμπνευσης για τους φαρμακοποιούς και φάρο εξυπηρέτησης για τους καταναλωτές και τους ασθενείς.


Σήμερα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ToFarmakeioMou.gr, κάνει ένα επόμενο βήμα λειτουργώντας πάντα με βάση τη εξειδικευμένη μας γνώση εξασφαλίζοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πέρα από τα προϊόντα που θα έβρισκε ο επισκέπτης την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας. Εξασφαλίζουμε ότι είτε είσαι απλά ένα σύγχρονος άνθρωπος, είτε σε δυσκολία να μετακινηθείς, είτε μένεις στην πιο απομακρυσμένη περιοχή έχεις στη διάθεσή σου το προϊόν που θέλεις. Διαθέτουμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία με εξειδικευμένο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service), εξατομικευμένο Logistic Center, έμπειρο Τηλεφωνικό Κέντρο (Call Center) και ειδικό σύστημα αποφυγής λαθών (PDA system) Σύγχρονο, εύκολο, διαδραστικό το ΤοFarmakeioMou.gr φέρνει πάλι την επανάσταση.


«Διότι οι υπηρεσίες είναι πάνω απ’ όλα ο Άνθρωπος και η Τεχνολογία έχει αξία μόνο όταν υπηρετεί τον άνθρωπο»

 

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Και αν είσαι VIP μέλος, μπορείς να παραλάβεις και την ίδια μέρα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.