Τρόποι πληρωμής

Όλοι οι τρόποι πληρωμής στο ToFarmakeioMou! Πλήρωσε όπως επιθυμείς!

8 διαφορετικοί τρόποι πληρωμής για εσένα που θες να έχεις επιλογές!

Viva Wallet

Μόλις πατήσετε 'Πληρωμή Παραγγελίας', θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet. Το Viva Wallet είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πληρωμές με κάρτα χρησιμοποιώντας μόνο το τηλέφωνο σου. Η συγκεκριμένη επιλογή τρόπου πληρωμής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Iris

Μόλις πατήσετε 'Πληρωμή Παραγγελίας', θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet. Η υπηρεσία IRIS online payments σας παρέχει τη δυνατότητα άμεσης αποστολής ή παραλαβής χρημάτων στην Ελλάδα, με τη χρήση μόνο αριθμού κινητού τηλεφώνου ή Α.Φ.Μ. Η συγκεκριμένη επιλογή τρόπου πληρωμής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Apple Pay

Μόλις πατήσετε 'Πληρωμή Παραγγελίας', θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet. Όταν κάνεις αγορές online μέσω Safari με το iPhone, το iPad ή τον Mac, μπορείς να χρησιμοποιείς το Apple Pay χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσεις λογαριασμό, να καταχωρείς τα στοιχεία της κάρτας σου ή να συμπληρώνεις μακροσκελείς φόρμες. Η συγκεκριμένη επιλογή τρόπου πληρωμής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Google Pay

Μόλις πατήσετε 'Πληρωμή Παραγγελίας', θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet. Όταν κάνεις αγορές online, μπορείς να χρησιμοποιείς το Google Pay χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσεις λογαριασμό, να καταχωρείς τα στοιχεία της κάρτας σου ή να συμπληρώνεις μακροσκελείς φόρμες. Η συγκεκριμένη επιλογή τρόπου πληρωμής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πιστωτική κάρτα 

Μόλις πατήσετε 'Πληρωμή Παραγγελίας', θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet. Γίνονται δεκτές όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των πιο γνωστών εταιρειών, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Bancontact, JCB και μόνο για την Ελλάδα του Diners Club. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Η συγκεκριμένη επιλογή τρόπου πληρωμής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

PayPal

Επιλέγετε στο check out την επιλογή Paypal. Μόλις πατήσετε 'Πληρωμή Παραγγελίας', θα μεταφερθείτε στο Paypal για να κάνετε την πληρωμή σας. Η συγκεκριμένη επιλογή τρόπου πληρωμής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τραπεζική κατάθεση με κωδικό πληρωμής

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της Viva Payments όπου θα σας δοθούν οι σχετικές οδηγίες.

Ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα λάβετε έναν κωδικό πληρωμής για την παραγγελία σας. 

Για να πληρώσετε με e-banking θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: 

 1. Να συνδεθείτε στον ιστότοπο της τράπεζας σας
 2. Να επιλέξετε Πληρωμές και κατόπιν το Viva Wallet 
 3. Να καταχωρήσετε τον 16 ψήφιο κωδικό πληρωμής που έχετε λάβει στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και το ποσό και να προχωρήσετε σε πληρωμή. 

Σημαντικές σημειώσεις: 

Τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις που προκύπτουν από τις τράπεζες, επιβαρύνουν τον καταθέτη. 

Σε περίπτωση που δεν καταθέσετε το ποσό επαρκώς η παραγγελία σας δεν θα προχωρήσει παρακαλούμε ελέγξτε επαρκώς τον κωδικό που κάνετε την κατάθεση καθώς και το ποσό πριν προχωρήσετε στην συναλλαγή σας.

Τραπεζική κατάθεση 

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να μεταβείτε στην τράπεζα σας (ψηφιακά ή φυσικά) και να υλοποιήσετε την κατάθεση σας. Μόλις ολοκληρώσετε την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό (της κατάθεσης) με fax στο 2130271525 ή μέσω e-mail στο [email protected] εντός 4 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν ολοκληρωθεί εντός των 4 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί στο σύστημα μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.


Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:


                                         Τράπεζα Πειραιώς : GR78017211500051 15104089771
                                         Alpha Bank : GR4101402880288002002006935
                                         Εθνική Τράπεζα : GR82 0110 2000 0000 2000 0826 352
                                         Eurobank : GR2202600660000870201112103


Όνομα Δικαιούχου : TFM Μονοπρόσωπη ΙΚΕ*


Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.

Αντικαταβολή 
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Επιλέγοντας την αντικαταβολή θα πληρώσετε όταν παραλάβετε την παραγγελία σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€. Η Αντικαταβολή χρεώνεται 2,50€ για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού. H χρεώση της αντικαταβολής για τους VIP πελάτες είναι 1,90€. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες κάτω των 500€. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 620€ (με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Klarna

 • Η Klarna είναι ο πιο smoooth και ασφαλής τρόπος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε σήμερα και να πληρώσετε αργότερα. Χωρίς ψιλά γράμματα. Έτσι γίνονται οι πληρωμές σας με την Klarna. Κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε 3 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 69€.  Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

 •  Στο ταμείο του καταστήματος.

  Επιλέξτε την Klarna στο ταμείο και καταχωρίστε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας. Άτοκα και χωρίς έξοδα. Στα πλαίσια της διαδικασίας έγκρισης η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς. Αυτό δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική σας ικανότητα.

 • Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί.

  Αφού το κατάστημα επιβεβαιώσει πρώτα ότι η παραγγελία σας βρίσκεται καθ’ οδόν, τότε θα χρεώσουμε την κάρτα σας με την πρώτη δόση. Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής.

 • Πληρωμή κάθε 30 ημέρες.

  Αφού κάνετε την πρώτη σας πληρωμή, θα χρεώνουμε αυτόματα την κάρτα σας κάθε 30 ημέρες για τις επόμενες δόσεις. Θα φροντίσουμε να ενημερωθείτε εγκαίρως. Χωρίς τόκους ή έξοδα.

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.