Γιατί δεν θα βρεις ToFarmakeioMou στο Skroutz;

Μπορεί να μοιάζει βολικό με μερικά κλικ να βρεις τα πάντα σε ένα σημείο όπως το Skroutz αλλά υπάρχουν μια σειρά από λόγοι για τους οποίους  ToFarmakeioMou έχει επιλέξει να μην παρέχει τα προϊόντα του μέσω του Skroutz.

 

Ίδια αγοραστική εμπειρία σε ηλεκτρονικά και φυσικά σημεία

Με 50 χρόνια εμπειρία θέλουμε να σου προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία, τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όσο και στα πέντε φυσικά καταστήματα μας, γύρω από τα προϊόντα που προάγουν την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά.

 

Εξατομικευμένη εμπειρία για καλύτερη εξυπηρέτηση

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο στο δικό μας website, ο σχεδιασμός ,τα εργαλεία και η αγοραστική εμπειρία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σου κάτι που δεν είναι εφικτό στις πλατφόρμες marketplace.Συμπληρωματικά στο δικό μας website έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνείς απευθείας μαζί μας για την επίλυση των αποριών σου και των θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίσεις καθώς και για μια σειρά από συμβουλές για το ποιο προϊόν θα καλύψει καλύτερα τις δικές σου εξατομικευμένες ανάγκες.

 

Καλύτερες τιμές, ειδικά προνόμια και υπηρεσίες

Στην ίδια κατεύθυνση, με το να μην βρισκόμαστε στο Skroutz επιτυγχάνουμε ανταγωνιστικές τιμές για εσένα καθώς και ειδικά προνόμια και υπηρεσίες όπως την VIP συνδρομή μας! Η πώληση μέσω marketplace υποβάλλει τα προϊόντα σε επιπλέον προμήθειες και κόστη που προτιμούμε να απολαμβάνεις απευθείας. Οι τιμές μας είναι κοινές τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όσο και στα φυσικά καταστήματά μας σε Γλυφάδα, Χαϊδάρι, Κορυδαλλό και Ελευσίνα.

 

Περισσότερες και πιο εξειδικευμένες επιλογές στη συλλογή προϊόντων

Εξαιτίας της παραπάνω επιλογής μπορούμε στη συλλογή μας να έχουμε και μοναδικά προϊόντα από μικρότερες επιχειρήσεις και brands. Επιχειρήσεις που αξίζουν την ευκαιρία να τις γνωρίσει ένα πιο ευρύ κοινό είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή μέσω των πέντε φυσικών μας σημείων.

 

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ευκολία που μπορεί να σου παρέχει μια πλατφόρμα σαν το Skroutz και σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε ό,τι πιο κοντά σου είτε σε βολεύει η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση είτε θέλεις να μας επισκεφτείς στα καταστήματά μας!

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Και αν είσαι VIP μέλος, μπορείς να παραλάβεις και την ίδια μέρα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.