Παράδοση Ελλάδα & Κύπρο με ΒΟΧ ΝΟW

Box Now Express – Παράδοση σε θυρίδα σε Ελλάδα & Κύπρο

 

 

70.000+ θυρίδες σε περισσότερα από 2.000 Lockers διαθέσιμα 24/7 σε όλη την Ελλάδα & τώρα και στην Κύπρο!

Τα BOX NOW Lockers (στο εξής «BOX NOW Lockers») είναι θυρίδες τοποθετημένες σε εξωτερικούς χώρους, με εύκολη πρόσβαση όλο το 24ωρο. Λειτουργούν αποκλειστικά μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη παράδοση/ παραλαβή των παραγγελιών σου.

 

Πανελλαδική Παράδοση σε Αυτόματη Θυρίδα Παραλαβής

 

 

Κυπριακή Παράδοση σε Αυτόματη Θυρίδα Παραλαβής

 

 

Πως λειτουργεί βήμα-βήμα:

 

 

  • Βήμα 1o: Επίλεξε την Box Now ως τρόπο παράδοσης στο check out.
  • Βήμα 2o: Επίλεξε στο χάρτη το Box Now Locker που σε βολεύει.
  • Βήμα 3o: Με το που θα παραδοθεί το δέμα σου στο Locker που επέλεξες στο δεύτερο βήμα, λαμβάνεις μήνυμα στο κινητό σου με το PIN για να ανοίξεις τη θυρίδα σου στο BOX NOW.

 

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις για τη Box Now

 

Τι είναι η BOX NOW;

Η BOX NOW αποτελεί την εξέλιξη για να παραλάβετε τα δέματα σας. Αξιοποιώντας την τεχνολογία, προσφέρει σύγχρονες, αυτοματοποιημένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες παραλαβής δεμάτων, μέσω των Lockers. Με βασικό άξονα την πράσινη φιλοσοφία, τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων, είναι αυτόνομα και λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας ένα νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης και αποστολής δεμάτων. Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτά όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας και να παραλαμβάνεις το δέμα σου, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς, εύκολα και απλά!

 

Πως κάνω χρήση της Box Now;

Στη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, στους τρόπους αποστολής επιλέγεις τη Box Now. Κατόπιν ανοίγει ο χάρτης της Box Now στον οποίο και επιλέγεις το Box Now Locker που σε εξυπηρετεί.

 

Πως παραλαμβάνω το δέμα μέσω της θυρίδας Box Now;

Αν επιλέξεις σαν τρόπο παράδοσης τη BOX NOW, τότε όταν το δέμα σου φτάσει στο Locker, σου στέλνουμε μήνυμα στο κινητό με τον 6ψήφιο κωδικό που ανοίγει τη θυρίδα του δέματος. Πληκτρολογώντας στο Locker τον κωδικό που έλαβες, η πόρτα της θυρίδας ανοίγει και συλλέγεις το δέμα σου!

 

Πως θα βρω το Box Now Locker που επέλεξα στο χάρτη για να παραλάβω την αποστολή μου;

Κάνε κλικ στο σύνδεσμο που έλαβες μέσω SMS ή/και email για τις λεπτομέρειες της παράδοσής σου. Από εκεί, θα βρεις την τοποθεσία του BOX NOW Locker που επέλεξες.

 

Γιατί να επιλέξω Box Now έναντι της παράδοσης μέσω courier;

Η επιλογή της θυρίδας έναντι της συμβατικής παράδοσης προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα όπως:

  • -Δεν χρειάζεται να εγκλωβίζεσαι περιμένοντας το διανομέα να έρθει να σου παραδώσει την παραγγελία σου. Η παραγγελία σου θα σε περιμένει να την παραλάβεις στη θυρίδα της επιλογής σου.
  • -Αν δεν βρίσκεσαι ποτέ σε ένα σταθερό σημείο, ή αν το σταθερό σημείο που βρίσκεσαι δεν σου επιτρέπει να παραλάβεις τις παραγγελίες σου, η παραγγελία σου θα σε περιμένει στο BOX NOW Locker σου να την παραλάβεις 24/7!
  • -Γιατί βοηθάς στην προστασία του περιβάλλοντος! Τα BOX NOW Lockers χρησιμοποιούν μόνο ηλιακή ενέργεια για τη λειτουργία τους, συμβάλλοντας λιγότερο στην ολοένα αυξανόμενη ενεργειακή κρίση. Παράλληλα, το μοντέλο παραδόσεων είναι πιο αποτελεσματικό από τις συνηθισμένες υπηρεσίες παράδοσης, καθώς καλύπτει μικρότερη απόσταση σε χιλιόμετρα για την παράδοση πολλών δεμάτων μαζί σε ένα BOX NOW Locker. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνονται τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρησης και κατά συνέπεια και οι εκπομπές άνθρακα.

 

Η χρέωση της υπηρεσίας για Ελλάδα και έως 20kg είναι 1,80€, ενώ για Κύπρο είναι 7€ για έως 8kg

14 μέρες επιστροφή

Δεν σου αρέσουν ή δεν σε ικανοποιούν τα προϊόντα σου;
Επέστρεψε τα σε 14 μέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, είμαστε δίπλα σου για να σε εξυπηρετήσουμε.

Ταχυτατες αποστολες

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Μοναδικες προσφορες

Μην χάνεις λεπτό. Κανε Login στο λογαριασμό σου και απόλαυσε μοναδικές ευκαιρίες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.