Βάλε το e-mail σου για να είσαι από τους πρώτους που θα λάβουν αποκλειστικές προσφορές, δώρα και πολλά άλλα...

Συμφωνω με τους όρους χρήσηςBlack Friday 2020 - Εκπτωτική... μαγεία!

Διώξε το μαύρο από τη ζωή σου και άσε την αστερόσκονη των Black Friday εκπτώσεων να φωτίσει τον ουρανό σου.
Μελό; Κι όμως αυτή είναι η μαγεία- και όχι η μανία- των Black Friday προσφορών.Ξεκινάει σε:

Ημερες Ώρες Λεπτά Δεύτερα


Διάλεξε τώρα τα αγαπημένα σου προϊόντα από το ToFarmakeioMou.gr και πρόλαβε τις Black Friday κατηγορίες με καλλυντικά, βιταμίνες, είδη για την καθημερινή φροντίδα του μωρού κ.ά. στις πιο «φωτεινές» εκπτώσεις.

Κάνε εγραφή στο newsletter για να λάβεις νωρίτερα πρόσβαση. Μέχρι τότε απόλαυσε super προσφορές ΕΔΩΓιατί να επιλέξετε tofarmakeiomou.gr για τις αγορές σαν την ημέρα του Black FridayΌ,τι ψάχνεις, πρώτα εδώ!

Η ομάδα μας φροντίζει να προσφέρει στο κοινό της τις καλύτερες δυνατές προσφορές από όλα τα επώνυμα brands που σχετίζονται με την υγεία, την καθημερινότητα και φυσικά την ομορφιά. Επομένως τη Black Friday θα εντυπωσιαστείτε με τη συμμετοχή των εταιρειών και προϊόντων!
Οι αγορές σας θα γίνονται εύκολα μέσα από τα αντίστοιχα φίλτρα και την κατατοπιστική ταξινόμηση των προϊόντων.Τί σημαίνει Black Friday;

Το συγκεκριμένο εκπτωτικό “έθιμο” ξεκίνησε από την Αμερική και καθιερώθηκε ως η επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών. Γιορτάζεται κάθε τέταρτη Παρασκευή του μήνα Νοέμβρη, μία μέρα μετά την εθνική γιορτή των Αμερικανών, γνωστή και ως Thanks Giving Day.
Όσο για την ονομασία της; Κι όμως έχει θετικό ιστορικό! Σύμφωνα με την επικρατέστερη εξήγηση, το «Black Friday» προέκυψε για να δώσει έμφαση στην κερδοφορία των επιχειρήσεων τη συγκεκριμένη μέρα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες «κόκκινες» ημέρες που σήμαιναν τη ζημία του εμπορικού κλάδου. Βλέπετε οι έμποροι συνήθιζαν να χρησιμοποιούν το κόκκινο χρώμα για τις απώλειες και ζημίες που είχαν, ενώ το μαύρο ήταν εκείνο που συμβόλιζε την κερδοφορία.
Η παραπάνω ιστορία αποτελεί και την επικρατέστερη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και η πιο ακριβής. Μία άλλη εκδοχή θέλει τις ρίζες του Black Friday να εντοπίζονται χρονικά στην οικονομική κρίση της Αμερικής το 1869 και συγκεκριμένα στο crash που έγινε στις 04 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Τότε δύο οικονομολόγοι- χρηματιστές, ο Jay Gould και ο Jim Fisk, συνεργάστηκαν προκειμένου να αγοράσουν όσο περισσότερο χρυσό μπορούσαν με τον στόχο να οδηγήσουν την τιμή του στα ουράνια και να πουλήσουν τελικά τον χρυσό σε μία μοναδική τιμή.
Την Παρασκευή του Νοεμβρίου όμως, η συνωμοσία αποκαλύφθηκε στέλνοντας τη χρηματιστηριακή αγορά σε ελεύθερη πτώση και χρεωκοπόντας όλους στη Wall Street (από τους αγρότες μέχρι τους βαρώνους). Ένας ακόμη μύθος θέλει τη Black Friday να προέκυψε κατά τα 1800s, όταν οι σκλάβοι μπορούσαν να αγοράζονται σε τιμή “προσφοράς” τη συγκεκριμένη Παρασκευή.Ποια είναι η πραγματική ιστορία της Black Friday

Πάμε πίσω στην αμερικανική πόλη Φιλαδέφεια του 1950. Η αστυνομία προσπαθούσε να περιγράψει με τον όρο "Black Friday" το χάος που επικρατούσε στους δρόμους της περιοχής μία ημέρα μετά το Thanksgiving. Τότε αγοραστές, μεγαλέμποροι, επιφανείς και τουρίστες επισκέπτονταν τη Φιλαδέλφεια, για να παρακολουθήσουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ του Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού που γινόταν κάθε χρόνο.
Οι αστυνομικοί της πόλης όμως δεν επαρκούσαν, για να καλύψουν τις ανάγκες που προέκυπταν με τόσο κόσμο στην ασφάλεια και την κυκλοφορία των δρόμων. Έτσι αναγκάζονταν να κάνουν διπλές βάρδιες. Την ίδια ώρα που εκείνοι προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες της πόλης, οι επίδοξοι κλέφτες έβρισκαν την ευκαιρία να κάνουν τη δική τους «δουλειά», πραγματικά ανενόχλητοι, στα εμπορικά καταστήματα. Το αποτέλεσμα ήταν... χάος!
Δικαιολογημένα λοιπόν προέκυψε ο όρος "Black Friday", αφού κανένας δε μπορούσε να κάνει το καθήκον του και οι κάτοικοι στην πόλη της Φιλαδέλφειας είχαν τελικά περισσότερη ζημία παρά κέρδος από το ετήσιο έθιμο της ημέρας.Πότε έχουμε Black Friday φέτος (2019)

Η Black Friday του 2019 έρχεται λοιπόν επίσημα την Παρασκευή (λογικό!) 29 Νοεμβρίου. Ωστόσο τα δύο τελευταία χρόνια οι προσφορές ξεκινούν από την αρχή της εβδομάδας. Οπότε μείνετε συντονισμένοι, για να επωφεληθείτε των προσφορών όσο νωρίτερα γίνεται!
Αναζήτησε τις δικές σου Black Friday Εκπτώσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ToFarmakeioMou.gr, αλλά και στα φυσικά καταστήματά μας.Bonus info για την Black Friday ιστορία

  • Ως εμπορικός όρος πρωτοεμφανίστηκε στο τέλος της δεκαετίας του 1980.
  • Το concept ήταν από την αρχή, red to black.
  • Αρχικά το event κρατούσε μόλις μία ημέρα. Χάρη στους εμπόρους όμως, που ήθελαν μεγαλύτερο κέρδος, έφτασε να διαρκεί σχεδόν 4 ημέρες.
  • Η τεράστια και παγκόσμια επιτυχία του εμπορικού Black Friday οδήγησε τους ηλεκτρονικούς εμπόρους να δημιουργήσουν τη Cyber Monday, με αντίστοιχες εκπτώσεις στα ηλεκτρονικά καταστήματά τους.
  • Η Black Friday είναι η πιο δημοφιλής μέρα για shopping, αφού σύμφωνα με έρευνα του BlackFriday.com, τότε ψωνίζει το 61% του αγοραστικού κοινού.


Τελικά εσύ πόσο Black Friday τύπος είσαι; Έφτασε η στιγμή να το ανακαλύψεις!