Έδώ θα βρείτε όλες τις προσφορές της Mustela για τη Μαμά και το Μωρό

Για το μπάνιο & την ενυδάτωσηΓια την αλλαγή της ΠάναςΓια τη φροντίδα του ατοπικού δέρματοςΓια τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματοςΓι ατη φροντίδα του ξηρού δέρματος

Για τη φροντίδα της επιδερμίδας της μέλλουσας μαμάς

Για μία όμορφη & γαλήνια μητρότητα, με τη σειρά Mustela® Maternity!

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά τον τοκετό, το σώμα σας βιώνει πολλές αλλαγές. Για να διατηρήσετε το δέρμα σας όμορφο και να απολαύσετε τη μητρότητα, η σειρά Mustela® Maternity είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις μέλλουσες μητέρες, με εγγυημένη ασφάλεια για τη μαμά και το μωρό. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης κατά μέσο όρο, τα προϊόντα της σειράς έχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, εκ των οποίων κάποια προϊόντα είναι σχεδιασμένα με συστατικά βιολογικά πιστοποιημένα:
• Για τις ραγάδες
Στην εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό, ενδέχεται να δημιουργηθούν ραγάδες, λόγω του γρήγορου και απότομου τεντώματος του δέρματος ή/και λόγω των ορμονών, οι οποίες κι αυτές ενδεχομένως να αλλάξουν τη δομή του δέρματος. Για την πρόληψη των ραγάδων, ξεκινώντας από τον 1ο μήνα της εγκυμοσύνης, χρησιμοποιείστε στην κοιλιά, τους γοφούς, τους μηρούς και το στήθος την Κρέμα για Ραγάδες Mustela®. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Λάδι για Ραγάδες Mustela® στις ίδιες περιοχές ή για μεγαλύτερη ενυδάτωση συνδυάστε την Κρέμα για Ραγάδες Mustela® το πρωί με το Λάδι για Ραγάδες Mustela® το βράδυ. Αν όμως έχουν ήδη εμφανιστεί οι πρώτες ραγάδες, βάλτε μια μικρή ποσότητα από το Serum για Ραγάδες Mustela® στο χέρι σας με τον ειδικό δοσομετρητή και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως.
• Για τον θηλασμό
Για να σας αφήσει ο θηλασμός μόνο υπέροχες αναμνήσεις, η Κρέμα για Θηλές Mustela®, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, βιολογικά πιστοποιημένα, είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση κατά τη διάρκεια του θηλασμού, καθώς δημιουργεί στο δέρμα ένα προστατευτικό φιλμ με την πλούσια και ευχάριστη στη χρήση υφή της. Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα από την Κρέμα στην περιοχή των θηλών, χωρίς να χρειάζεται να τη ξεβγάλετε. Καθαρίστε τις θηλές πριν από κάθε θηλασμό, σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής. Τα προϊόντα Μustela® παρέχουν εγγυημένη ποιότητα και ασφάλεια, γι’ αυτό και τα εμπιστεύονται οι μαμάδες. Ανακαλύψτε τα στο site μας!


Η καθημερινή φροντίδα του βρεφικού & παιδικού δέρματος έχει το όνομα Mustela®! Η φροντίδα του μωρού & του παιδιού αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα καθημερινά για μία μαμά. Για τον λόγο αυτό, η Mustela®, που είναι Νο1 στη Γαλλία , προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για την προστασία του βρεφικού & παιδικού δέρματος για το μπάνιο, τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, την αλλαγή της πάνας αλλά και την αντηλιακή προστασία! Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι οι σειρές της Mustela® καλύπτουν όλους τους τύπους δέρματος (Κανονικό, Ξηρό, Ευαίσθητο, Ατοπικό). Αν θες να μάθεις τον τύπο δέρματος του μωρού ή του παιδιού σου, ώστε να βρεις την κατάλληλη σειρά προϊόντων, μπορείς να κάνεις το εύκολο τεστ που θα βρεις εδώ:
Τι χρειάζεται να ξέρεις για όλη τη σειρά προϊόντων Mustela®;
• Έχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης κατά μέσο όρο στα προϊόντα της βρεφικής & παιδικής σειράς

• Επιλέγει και δημιουργεί πατενταρισμένα ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το Avocado Perseose® το οποίο υπάρχει σε όλες τις σειρές προϊόντων

• Φροντίζει και προστατεύει το δέρμα του νεογνού, του μωρού & του παιδιού από την 1η ημέρα της γέννησης

• Έχει εγγύηση ασφάλειας συστατικών, ενώ όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα

• Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα & υψηλή ανεκτικότητα στη χρήση

• Είναι ειδικά σχεδιασμένη για μωρά αλλά και παιδιά

Τα προϊόντα Μustela® παρέχουν εγγυημένη ποιότητα και ασφάλεια, γι’ αυτό και τα εμπιστεύονται οι μαμάδες. Ανακαλύψτε τα στο site μας!