Αυτό το άρθρο γράφτηκε μια ηλιόλουστη μέρα, λίγο πριν βγούμε για περπάτημα με δύο-τρεις καλούς φίλους, να χαρούμε ξανά τις ομορφιές της χώρας μας υγιείς και χαμογελαστοί.Όλες αυτές τις μέρες φροντίζαμε...

...Τόσο με τα προϊόντα μας σε δημοφιλείς κατηγορίες όπως Βιταμίνες, Βρεφικά, Ανοσοποιητικό & Χωρίς Ντροπή, που προσπαθούσαμε να έχουμε επάρκεια, όσο και με το Blog μας στο tfm.gr, που προσπαθήσαμε να σας φέρουμε σε επαφή με επιστήμονες και ειδικούς που θα απαντούσαν όλες τις ερωτήσεις και απορίες σας, μακριά απο το άγχος και τον πανικό που αναπτύσσονταν γύρω μας. Πάντα με γνώμονά μας το "Προστατεύω την Υγεία μου"!
Παρέα καταλάβαμε...

Η προστασία αποτελεί μία ευρύτερη έννοια, η οποία περιλαμβάνει τη φροντίδα, την επικοινωνία, την κατανόηση, ενίοτε την αυτοθυσία, την ανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο.


Προστασία δεν είναι μόνο η μάσκα ή το γάντι

Προστασία είναι να μείνεις σπίτι όταν πρέπει, για την υγεία σου και την υγεία των συνανθρώπων σου. Να μη δεις τους γονείς ή τη γιαγιά και τον παππού. Να μην αγκαλιάσεις τους κολλητούς, για να κάνετε σφιχτές αγκαλιές με πλατύ χαμόγελο μετά. Να βρεις άλλους διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με τους συναδέλφους, για να σας λείψουν λίγο εκείνα τα κοινά meetings και τα ωριαία brainstorming από κοντά.


Αυτό το άρθρο γράφτηκε με ανανεωμένη διάθεση, αισιοδοξία, ευγνωμοσύνη και χαρά για τις αλλαγές που έγιναν μέσα μας χάρη στα δύσκολα


Ωστόσο, με αυτό το άρθρο θέλουμε να πούμε και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους μας, στην ομάδα του tofarmakeiomou.gr που όλο αυτό το διάστημα υπερέβαλε εαυτό και για την οποία είμαστε τόσο περήφανοι.


Οι παραγγελίες σου στο ToFarmakeioMou.gr αυξήθηκαν πολύ...

...και όσο εσύ έμενες σπίτι η ομάδα μας έκανε πράξη το motto “Προστατεύω την υγεία μου”. Ομολογούμε πως δεν ήταν εύκολο, όπως άλλωστε δεν ήταν τίποτα εύκολο σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζήσαμε και συνεχίζουμε μ’έναν τρόπο να βιώνουμε.
Ξεπεράσαμε τα όριά μας, αισθανθήκαμε για τα καλά την κούραση στο σώμα και το πνεύμα, νιώσαμε την αγωνία (σου)... Αγωνία να είμαστε καλά, εμείς και η οικογένειά μας, αγωνία για το μέλλον, αγωνία για να μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα σου τη στιγμή που μας είχες ανάγκη. Και τα καταφέραμε... μπορεί όχι όσο τέλεια θα θέλαμε και σας έχουμε συνηθίσει, αλλά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό.


Αυτό το άρθρο γράφτηκε από την καρδιά μας για να σας πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Προστατεύω την υγεία μου!