Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Mustela Φυσικά Βρεφικά Προϊόντα Περιποίησης για καθημερινή φροντίδα
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Mustela Φυσικά Βρεφικά Προϊόντα Περιποίησης για καθημερινή φροντίδα

Γονείς & Μωρό
Ανάγνωση 2' λεπτά και 20' δευτ.

Η αγάπη των προϊόντων Mustela είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η είδηση πως τα προϊόντα Mustela διατίθενται ξανά στην ελληνική αγορά γέμισε χαρά πολλές μέλλουσες ή νέες μητέρες.

H εξειδίκευση της Mustela

H Mustela έχει ειδικευτεί σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος και προσφέρει ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα που προστατεύουν και διατηρούν την υγεία της ευαίσθητης επιδερμίδας των βρεφών, των μωρών, των παιδιών, καθώς και της νέας αλλά και μέλλουσας μητέρας.  Για περισσότερο από 60 χρόνια, δημιουργεί απαλά και ήπια προϊόντα με την χαρακτηριστική «μωρουδίστικη» μυρωδιά διεξάγοντας νέες έρευνες διαρκώς.

Καινοτόμα, ασφαλή, αποτελεσματικά και συνεχώς πιο φυσικά, η περιποίηση που χαρίζει η Mustela μετατρέπει την περιποίηση του δέρματος σε μια στιγμή γεμάτη συναισθήματα και ευχαρίστηση.Η Mustela ανανεώνεται

Α) Η σειρά Mustela Bébé ανανεώνεται

Σήμερα, η Mustela ανανεώνει τα αγαπημένα μας βρεφικά προϊόντα: τώρα ακόμα πιο ασφαλής, πιο αποτελεσματική και ακόμα πιο φυσική, η ανανεωμένη σειρά Mustela Bébé είναι μια πραγματική επανάσταση! Η σύνθεση της με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης χωρίς paraben, phthalate ή phenoxyehanol, προσφέρει στη βρεφική επιδερμίδα ότι ακριβώς χρειάζεται και την προστατεύει μέχρι την καρδιά των κυττάρων της.

Ποιο είναι το μυστικό αυτού του νέου είδους προστασίας; Ένα αποκλειστικό δραστικό συστατικό: το Αvocado perseose. Το έξυπνο δραστικό συστατικό του αβοκάντο βοηθά το φρούτο να αναπτυχθεί και να ωριμάσει. Αλλά έχει την εκπληκτική ιδιότητα να ενεργεί στην επιδερμίδα με παρόμοιο τρόπο όπως ενεργεί και στο ίδιο το φρούτο: οπότε βοηθάει στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας καθημερινά και προστατεύει την πηγή των κυττάρων δρώντας σαν προστατευτική ασπίδα ενάντια στις πιέσεις της καθημερινότητας. Και όλα αυτά με στοχευόμενη αποτελεσματικότητα και τέλεια ανοχή.

Β) Περιποίηση για Νέες ή Μέλλουσες μητέρες

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό, το σώμα σας υποβάλλεται σε πολλές αλλαγές οι οποίες αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα σας. Για να διατηρήσετε το δέρμα σας όμορφο και να απολαύσετε την εγκυμοσύνη σας στο μέγιστο, η Mustela 9 Months βγάζει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για τις μέλλουσες και νέες μητέρες.

Mustela και Οικολογική Συνείδηση

Τα προϊόντα Mustela είναι σχεδιασμένα για να ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα:

•    Οι πρώτες ύλες παράγονται με σεβασμό στη βιοποικιλότητα και στα δικαιώματα των ντόπιων πληθυσμών.
•    Συμπεριλαμβάνονται κριτήρια αειφόρου ανάπτυξης στις προσκλήσεις υποβολής προσφοράς και ενθαρρύνονται οι προμηθευτές να συμμετέχουν στην προσπάθεια για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας ώστε να ενεργούν με σεβασμό στα οικοσυστήματα και στους ντόπιους πληθυσμούς. Για τη διασφάλιση της τήρησης των απαιτήσεών της, διενεργούνται τακτικοί επιτόπιοι έλεγχοι στις καλλιέργειες.
•    Από το Δεκέμβριο του 2011, τα Εργαστήρια Expanscience αποτελούν επίσημα μέλη της Ένωσης για το Ηθικό Βιο-εμπόριο (Union for Ethical BioTrade – UEBT), μιας διεθνούς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ένωσης που προωθεί την εφαρμογή ηθικών πρακτικών προμήθειας για τα συστατικά που προέρχονται από τη βιοποικιλότητα.
•    Έως το 2015, το 100% των προμηθευτών σε φυτικές πρώτες ύλες έθεσαν σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα προϊόντα της Mustela στην καθημερινή φροντίδα των βρεφών!

Mustela Φυσικά Βρεφικά Προϊόντα Περιποίησης για καθημερινή φροντίδα