Το Perfectil που λάτρεψε το supermodel Heidi Klum - TFM.gr

Η Heidi Klum δε χρειάζεται συστάσεις. Το supermodel και επιχειρηματίας από τη Γερμανία, έχει ξεχωρίσει μέσα στα χρόνια για τη δυναμική προσωπικότητά της, το χιούμορ και την άποψη που έχει με ό,τι καταπιάνεται. Η Heidi δεν έμεινε στον τίτλο «The Body», για τον οποίο κάποτε κονταροχτυπιόταν με τη συνάδελφό της Elle MacPherson, αλλά απέδειξε πως η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας…

Η Heidi Klum είναι λάτρης της φύσης και της φυσικής ομορφιάς

Πιστεύω στο ρητό «είμαστε ό,τι τρώμε». Μου αρέσει να ετοιμάζω κάθε μέρα υγιεινά γεύματα για μένα και την οικογένειά μου.

Η Heidi Klum ακολουθεί έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Αυτό σημαίνει πως φροντίζει να παρασκευάζει μόνη της τα γεύματά της παρά τον περιορισμένο χρόνο της καθημερινότητας, ασκείται συστηματικά και χρησιμοποιεί τις κατάλληλες βιταμίνες που θα ενισχύσουν τη φυσική ομορφιά της.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ μια πολυβιταμίνη για να ενισχύω την ομορφιά των νυχιών, του δέρματος και των μαλλιών μου. Πιστεύω ότι το Perfectil το κάνει αυτό για μένα. Πρώτη φορά νιώθω τόσο όμορφα τα μαλλιά μου, το δέρμα μου και τα νύχια μου.

Η αλήθεια είναι πως η φιλοσοφία του Perfectil ταιριάζει απόλυτα ο με την αντίστοιχη της Heidi Klum, αφού και οι δύο στοχεύουν στην επίτευξη της ομορφιάς από μέσα προς τα έξω.

Γνωρίστε το Perfectil

Το Perfectil αποτελεί την πρώτη επιλογή πολλών celebrities και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ομορφιάς. Είναι το Νο1 συμπλήρωμα ομορφιάς για δέρμα, μαλλιά και νύχια στη Μεγάλη Βρετανία και έχει βραβευτεί με το Queens Award Καινοτομίας για τη συνεχή έρευνα και καινοτομία στα συμπληρώματα ομορφιάς (Απρίλιος 2018).

Η σειρά Perfectil περιλαμβάνει τα Perfectil Original, Perfectil Plus Hair, Perfectil Plus Skin, Perfectil Plus Nails και Perfectil Platinum, καλύπτοντας κάθε ανάγκη ομορφιάς.

Write A Comment