Aqua Infini: Ενυδάτωση κάθε εποχή του χρόνου - TFM.gr

Ο χειμώνας αρχίζει δειλά δειλά να κάνει την εμφάνισή του και εμείς θελουμε να διατηρήσουμε την αίσθηση φρεσκάδας, τη δροσιά και την ενυδάτωση μαζί με το καλοκαίρι μέσα μας. Κι όταν λέμε “καλοκαίρι” εννοούμε την ομορφιά, τη φυσικότητα, τη θερμοκρασία, τα χρώματα μίας τόσο φωτεινής εποχής…

Όσο εσύ κι εγώ, αρνούμαστε να αποχωριστούμε το καλοκαίρι, η επιδερμίδα μας παλεύει να διατηρήσει τη φυσική ομορφιά της και να προσαρμοστεί στα νέα καιρικά δεδομένα. Το καλοκαίρι βλέπεις, υποφέρει από τη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες ενώ τον χειμώνα δεν αντέχει το κρύο και την ξηρότητα που αυτό προκαλεί. Οι δύο αυτές εποχές όμως έχουν μία κοινή αντιμετώπιση για την επιδερμίδα και αυτή ακούει στο όνομα “ενυδάτωση”.

Το Aqua Infini της Galenic προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την υψηλή αντοχή και ενυδάτωση που διαρκεί έως 24 ώρες!

Η ενυδάτωση είναι all-season

Όλοι οι επαγγελματίες του δέρματος, όπως είναι οι δερματολόγοι, φαρμακοποιοί και make-up artists επαναλαμβάνουν την ίδια ανάγκη, ενυδάτωση! Η τελευταία θεωρείται ως το απαραίτητο στάδιο για να λάμψει η ομορφιά του δέρματος.

Ένα δέρμα χωρίς ενυδάτωση στερείται άνεσης και λάμψης, ενώ έχει την τάση να γερνά πιο γρήγορα. Με απλά λόγια δηλαδή, το να προσφέρεις νερό στο δέρμα σου είναι ένα βασικό στάδιο, ανεξαρτήτως εποχής, για να νιώθεις και να είσαι πιο όμορφη.

Απόκτησε και εσύ το υδάτινο ζελ και το serum Aqua Infini της Galenic!

Τι παθαίνει η επιδερμίδα μας τον χειμώνα

  1. Αφυδατώνεται από το κρύο
  2. Χάνει τη λάμψη και την τόνωσή της
  3. Φαίνεται πιο θαμπή και γερασμένη

Το νέο Gel d’Eau Fraîcheur της Galénic. Ειδικά σχεδιασμένο για τις πιο ζεστές αλλά και κρύες ημέρες του χρόνου, δημιουργεί μια έντονη αίσθηση δροσιάς: ατελείωτα δροσερό, ανάλαφρο, αφήνει ματ όψη στο δέρμα σαν να το αγγίζει μόνο νερό. Η ιδανική φροντίδα για όλες τις γυναίκες που αναζητούν αναμφίβολλα αποτελεσματικότητα στην ενυδάτωση, που δε θέλουν σίγουρα ένα δέρμα που γυαλίζει και απεχθάνονται τις βαριές, λιπαρές συνθέσεις, που κολλούν στο δέρμα.

Το μεξικανικό μυστικό του Aqua Infini

Γνωρίζατε ότι στην μεξικάνικη έρημο Τσιουάουα, είναι κρυμμένο ένα λουλούδι που αντιστέκεται στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες; Το Ρόδο της Ιεριχούς “δεν πεθαίνει ποτέ” γιατί απολαμβάνει την πρωινή δροσιά για να επιβιώσει στις ακραίες θερμοκρασίες της ερήμου. Αυτό το “φυτό της ανάστασης” παγιδεύει το νερό του περιβάλλοντός του και το διατηρεί μόνιμα στην καρδιά των κυττάρων του. Αποτέλεσμα, τα κύτταρα του παραμένουν γεμάτα νερό και μόνιμα ενυδατωμένα. Είναι για αυτές τις μοναδικές αμυντικές ιδιότητες που το Ρόδο της Ιεριχούς έχει επιλεγεί ως το συστατικό – φάρος της collection Aqua Infini της Galénic.

Σίγουρος για τις μοναδικές ιδιότητες αυτού του άνθους, ο δημιουργός εξαιρετικών συνθέσεων της Galénic επέλεξε να ενσωματώσει το Ρόδο της Ιεριχούς σε μια νέα καινοτόμο γαληνική δομή υψηλής ποιότητας: το Gel d’Eau Fraîcheur. Ο στόχος του; Να προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση στο δέρμα δημιουργώντας παράλληλα μια πρωτόγνωρη αίσθηση δροσιάς. 

Το μυστικό του Gel dEau : σπάει σε μικρές σταγόνες νερού στο δέρμα χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος.

Αμέσως μετά την εφαρμογή, η σύνθεση του gel du Gel d’Eau Fraîcheur Galénic σπάει σε άφθονες μικρές σταγόνες νερού ορατές ακόμα και με γυμνό μάτι. Σταγόνες δροσερές, ανάλαφρες που αφήνουν ματ όψη στο δέρμα όπως τις πρωϊνές δροσοσταλίδες. Σταγόνες νερού που προκαλούν στο δέρμα μια άμεση ανάλαφρη, υδάτινη αίσθηση.

Ενυδάτωση όλη την ημέρα κάθε μέρα

Η brand new Made in France φροντίδα ενυδάτωσης Gel d’Eau εφαρμόζεται κάθε πρωί, στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, για να χαρίσει στο δέρμα σας 24ωρη, ενυδάτωση και φυσική ομορφιά : ένα δέρμα γεμάτο, απαλό, εξαιρετικά δροσερό, λαμπερό, χωρίς να γυαλίζει. Φυσικά ή σύνθεση του Gel d’Eau Fraîcheur είναι μη φαγεσωρογόνος.

Το πιο σημαντικό, μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας τακτικά και να πίνετε μεταξύ 1,5l και 2l νερού ημερησίως. Το σώμα και το δέρμα σας θα σας δείξουν έμπρακτα την ευγνωμοσύνη τους.

Write A Comment