Φυτικές βαφές μαλλιών: «Κερδίζουν» στα σημεία! - TFM.gr

Τα μαλλιά μας αποτελούν ένα δυνατό χαρακτηριστικό, αφού τονίζουν ή αποδυνάμώνουν την εμφάνισή μας. Ο τρόπος που τα πιάνουμε, τα περιποιούμαστε και τα βάφουμε, αναδεικνύει μεταξύ άλλων την προσωπικότητά μας. Το TFM αναγνωρίζει την αξία που έχουν τα μαλλιά για τη διάθεσή μας και αποφασίζει να τους δώσει την ανάλογη σημασία…

Σε αυτή τη λογική, η ομάδα μας προτείνει να περιορίσουμε τις καθημερινές «επιθέσεις» στα μαλλιά μέσα από τις κακές συνήθειες. Πράγματι, τα μαλλιά μας δέχονται καθημερινά επιθέσεις από το εξωτερικό περιβάλλον, τις αλλαγές θερμοκρασίας, τη διατροφή που απολαμβάνουμε, τον επαρκή ή μη ύπνο, τις ορμονολογικές διαταραχές και το stress. Το styling (στέγνωμα, πρέσα, πιστολάκι, βαφή, προϊόντα hair styling) λοιπόν είναι το πρώτο που μπορούμε να αλλάξουμε, προκειμένου να τους «φερθούμε λίγο καλύτερ».

Φροντίζω τα μαλλιά μου καθημερινά

Σαν πρώτο βήμα θα ήταν καλό να δίνουμε περισσότερη προσοχή στα προϊόντα που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε. Όσο ποιοτικότερα τόσο καλύτερα. Στην ποιότητα θα προσθέσουμε και το φυτικό στοιχείο, στο οποίο πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση.

Οι φυτικές βαφές μαλλιών είναι από τα προϊόντα όπου θα πρέπει να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε ενεργά στην ζωή μας καθώς  είναι πολύ πιο ασφαλείς από τις κλασικές βαφές του εμπορίου. Περιέχουν πλούσια φυτικά έλαια που περιποιούνται τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής και τον θύλακα της τρίχας.

Στη συνέχεια αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώνουν φυσικά, αποφεύγουμε τις υπερβολές με προϊόντα hair styling, τα βουρτσίζουμε καλά δύο φορές την ημέρα και δε λουζόμαστε καθημερινά.

Γιατί να προτιμήσω φυτικές βαφές μαλλιών

  • Χαρίζουν λάμψη τονίζοντας έτσι το χρώμα που επιλέγουμε
  • Καλύπτουν τις λευκές τρίχες 100%
  • Έχουν πλούσια γκάμα χρωματικώ επιλογών
  • Επιτυγχάνουν την αλλαγή χρωματικού τόνου μέχρι και δυο τόνους
  • Επιτρέπεται η εφαρμογή τους και σε κάποιες πιο ευαίσθητες περιόδους της ζωής μας  όπως είναι η εγκυμοσύνη ή ξηροδερμία (όταν δεν είναι σε έξαρση). Σε αυτές τις περιπτώσεις συμβουλευόμαστε πάντα τον ιατρό μας πριν τη χρήση φυτικής βαφής μαλλιών.
  • Δεν περιέχουν ammonia, σιλικόνες, alcohol, PPD, resorcinol ουσίες οι οποίες ενοχοποιούνται για αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.

Write A Comment