Hyalu B5 - Η δερματολογική επανορθωτική φροντίδα που γεμίζει” την ευαίσθητη επιδερμίδα. - TFM.gr

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ LA ROCHE-POSAY : ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ «ΧΡΟΝΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η La Roche-Posay, μάρκα που συνεργάζεται άμεσα με τους δερματολόγους, δημιούργησε μια  νέα πρωτοποριακή σειρά για την αποκατάσταση του όγκου και της πυκνότητας του δέρματος:  την Hyalu B5.
Για 1η φορά, δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, επιλεγμένοι ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, συνδυάζονται με τη Βιταμίνη B5 που συμβάλλει στην επανεπιθηλιοποίηση και την επούλωση του δέρματος.
1. Ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας που αναζωογονεί και επανορθώνει την επιδερμίδα
αποκαθιστώντας, μέρα με τη μέρα, τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού.
2. Ένα συμπύκνωμα που “γεμίζει” και επανορθώνει την επιδερμίδα,
χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε Υαλουρονικό Οξύ, καθώς και χάρη στο μοναδικό συνδυασμό Βιταμίνης B5 και Madecassoside, για να διορθώνει δραστικά τα σημάδια γήρανσης.

Ο μοναδικός συνδυασμός των δερματολογικών αυτών συστατικών καθιστά δυνατή την εντατική αναζωογόνηση και επανόρθωση του δέρματος με ρυτίδες ή λεπτές γραμμές.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΣΤΑΔΙΑΚΗ  ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ…
Μετά την ηλικία των 30, οι περισσότερες γυναίκες παρατηρούν μείωση της πυκνότητας1 & του όγκου της επιδερμίδας. Παρόλο που κάνουν «ό,τι πρέπει» για να παραμείνουν υγιείς και να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνιση (διατροφή, ύπνος, άσκηση), όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη, νιώθουν το πρόσωπό τους κουρασμένο και άτονο. Αποτέλεσμα: η ελαστικότητα και η λάμψη χάνεται σταδιακά.

ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΕΡΝΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
Αποτελώντας μια ειδική περίπτωση μεταξύ των διαφόρων τύπων δέρματος, το ευαίσθητο δέρμα γερνά ταχύτερα και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει. Αυτό οφείλεται στο μικρο-φλεγμονώδες στρες που λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό του, αποδομώντας το πλέγμα των ινών κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος2. Ορατά σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους, και το δέρμα χάνει την ικανότητά του να επανορθώνεται.

ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ: Η ΜΕΙΩΣΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ
Το Υαλουρονικό Οξύ, το «μόριο της πυκνότητας», παίζει εξέχοντα ρόλο στη διατήρηση του όγκου & της πυκνότητας της επιδερμίδας. Αυτό το πολυμερές σακχάρου, με τα πολλαπλά οφέλη, είναι ο σπουδαιότερος υπέρμαχος της ενυδάτωσης και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα όμως, είναι επιφορτισμένο με τη διαφύλαξη των αμυντικών και επανορθωτικών μηχανισμών του δέρματος.
> Με την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδα Υαλουρονικού Οξέος στο εσωτερικό του δέρματος σταδιακά εξαντλούνται.
> Μέχρι την ηλικία των 50, έχουμε χάσει το 50% των αρχικών επιπέδων3 Υαλουρονικού Οξέος του δέρματός μας.
Στερούμενοι τη φυσική περιεκτικότητά τους σε Υαλουρονικό Οξύ, οι αμυντικοί και επανορθωτικοί μηχανισμοί του γηράσκοντος ευαίσθητου δέρματος αποδυναμώνονται. Χωρίς επαρκές Υαλουρονικό Οξύ, απαραίτητο για την ενυδάτωση, την επούλωση και την ελαστικότητά του, το δέρμα δε μπορεί πια να ανταπεξέλθει πλήρως από τις επιθέσεις που δέχεται από τους παράγοντες του αστικού περιβάλλοντος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Οι βλάβες αρχίζουν να γίνονται ορατές. Το δέρμα «τραυματίζεται» και σημαδεύεται από το πέρασμα του χρόνου. Οι δερματολόγοι έχουν επισημάνει πολλάκις τα τυπικά κλινικά χαρακτηριστικά της μείωσης του Υαλουρονικού Οξέος: απώλεια όγκου και ελαστικότητας, σχηματισμός λεπτών γραμμών και ρυτίδων, μείωση όγκου στα μάγουλα, εντονότερες ρινοπαρρειακές πτυχώσεις…

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
Τι είναι;
Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα πολύ μεγάλο μόριο σακχάρου (γλυκοζαμινογλυκάνη, GAG) που αποτελεί βασικό συστατικό της εξωκυττάριας ουσίας. Λειτουργεί στο εσωτερικό του δέρματος, όπως το γέμισμα ενός παπλώματος, έχοντας την ικανότητα να συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό.

 

Write A Comment