Ομορφιά θα πει "μεγαλώνω και ομορφαίνω" - TFM.gr

“Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας”… Τα τελευταία χρόνια έχουμε βαρεθεί να ακούμε ή να διαβάζουμε ότι η inner beauty έχει προτεραιότητα σε σχέση με την εξωτερική εμφάνιση, αφού η πρώτη επηρεάζει αισθητά και τη δεύτερη.

Από την άλλη όμως, αυτό το χαρακτηριστικό της υπερτονισμένης εσωτερικής ομορφιάς δίνει ένα πολύ ωραίο και θετικό μήνυμα. Αν δε φροντίσεις εσύ το σώμα και την ψυχή σου, πως θα φαίνεσαι όμορφη; Αν δε δώσεις στον οργανισμό σου αυτά που πραγματικά χρειάζεται για να λάμψει, πως θα είσαι η λαμπερή γυναίκα που θέλεις ανεξαρτήτως ηλικίας ή καθημερινότητας;

Η Terranova τονίζει την ομορφιά μας

Πως θα σου φαινόταν αν είχες ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα σου χάριζε απλόχερα την ομορφιά και μάλιστα σε καθημερινή βάση; Αυτή είναι η ερώτηση που έκανε η Terranova στις γυναίκες που εργάζονται σε αυτή αλλά και σ’ εκείνες τις σύγχρονες καθημερινές γυναίκες που δεν προλαβαίνουν να κάνουν πολλά για την ομορφιά τους.

Η απάντηση ήταν θετική (προφανώς!), με μία κατεύθυνση (ή αλλιώς απαίτηση) για αντιγήρανση και επανόρθωση. Κάπως έτσι, έγιναν όλες οι έρευνες και μελέτες για να έρθει στον κόσμο της ομορφιάς και της υγείας το βραβευμένο Beauty Complex Hair- Skin- Nails της Terranova Nutrition Greece.

Πρόκειται για μία καινοτόμο και διαφοροποιημένη σύνθεση, με πλούσιο εύρος συστατικών που προάγουν την καλή υγεία της επιδερμίδας, των μαλλιών και των νυχιών. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, καροτενοειδή και MSM (methylsulfonylmethane) σε συνεργιστική δράση για μέγιστη απορρόφηση με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood που παρέχουν στον οργανισμό θρεπτικά αντιοξειδωτικά και αποτοξινωτικά συστατικά και τα ωφέλιμα ωμέγα 7 λιπαρά οξέα, 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

Beauty Complex για όσες επιλέγουν τη φυσική ομορφιά

Το συμπλήρωμα διατροφής Beauty Complex Hair- Skin- Nails έχει τον βραβευθεί με τον  διεθνή τίτλο Natural Health International στα Beauty Awards του 2015 και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Η Terranova Nutrition Greece ακολουθεί τη ροή της φύσης και πιστεύει στη φυσική ομορφιά ανεξαρτήτως ηλικίας. Όλα της τα προϊόντα είναι χωρίς χημικά, πρόσθετα ή συντηρητικά και vegan. Το Beauty Complex Hair- Skin- Nails στοχεύει και επιτυγχάνει, χάρη στα φυσικά συστατικά του:

Αντιγήρανση

Επανόρθωση της επιδερμίδας

Ενδυνάμωση των μαλλιών και νυχιών

Καλή υγεία του δέρματος

Good to know

Τα Terranova Nutrition Greece είναι τα μόνα 100% φυσικά χωρίς πρόσθετα και 100% Vegan συμπηρώματα διατροφής.

Write A Comment