Ποιαααα εμμηνόπαυση; - TFM.gr Neovadiol Phytosculpt της Vichy

Οι γυναίκες πλέον φροντίζουν ιδιαίτερα τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους. Η νοοτροπία έχει αλλάξει και η νέα τάση θέλει τις κυρίες άνω των 50 ετών να απολαμβάνουν κάθε ηλικιακή εκδοχή του εαυτού τους, με όποιες αλλαγές αυτή συνοδεύει και χωρίς να κάνουν μεγάλες αισθητικές παρεμβάσεις.

Προτεραιότητα τώρα έχει το feeling, η εσωτερική δύναμη και η φυσική αντιμετώπιση μίας απολύτως φυσικής διαδικασίας όπως είναι η εξέλιξη της ηλικίας. Άλλωστε μαζί με την ηλικία, εξελίσσεται και η προσωπικότητά μας!

Έτσι η περίοδος της εμμηνόπαυσης δεν ανακόπτει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση, τη φυσική δραστηριότητα, τη δημιουργικότητα και την ομορφιά. Αντιθέτως αποτελεί μία νέα φάση ζωής, πολλά υποσχόμενη. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε ως γυναίκες, είναι να φροντίζουμε ακόμη περισσότερο τον εαυτό μας. Η VICHY και το καινοτόμο προϊόν Neovadiol προτείνουν να ενισχύσουμε την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας μας, τονώνοντάς τη καθημερινά και μπαίνοντας στην εμμηνόπαυση με τους δικούς μας όρους.

Η εμμηνόπαυση θέλει εξατομικευμένο πλάνο

Ένα εξατομικευμένο πλάνο αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης περιλαμβάνει αλλαγές στο lifestyle, αυξημένη άσκηση και ισορροπημένη διατροφή. Για παράδειγμα, οι ορμονικές αλλαγές συνοδεύονται και με σημαντικές μεταβολικές. Αυτό συμβαίνει λόγω της μείωσης του επιπέδου των οιστρογόνων, που συχνά οδηγούν σε αύξηση του βάρους. Αν όμως η εμμηνόπαυση μάς βρει σε καλή φυσική κατάσταση, τότε όλα θα είναι υπό έλεγχο.

Κάπως έτσι λειτουργεί και το κομμάτι της ομορφιάς. Τη συγκεκριμένη περίοδο μίας γυναίκας, η επιδερμίδα έχει ανάγκη από επιπλέον ενυδάτωση και τόνωση. Τα πρώτα έντονα συμπτώματα τα βλέπουμε στις δύο πιο εύθραυστες και εκτεθειμένες ζώνες του λαιμού και του ντεκολτέ. Τι μπορούμε να κάνουμε για να ανακτήσουμε τη λάμψη, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα στο πρόσωπό μας; 

Η Vichy μετά από χρόνια έρευνας και επιτυχημένων προϊόντων, απαντάει πως χρειαζόμαστε ένα καινοτόμο προϊόν φροντίδας που να μπορεί να συμβάλλει στην αντιστάθμιση των επιπτώσεων της εμμηνόπαυσης και στη γήρανση της επιδερμίδας. Η κρέμα Neovadiol PHYTOSCUPLPT  κάνει ακριβώς αυτό! Δρα στα σημεία της επιδερμίδας που υποφέρουν από την έλλειψη πυκνότητας, άνεσης, λάμψης και φρεσκάδας, όπως είναι ο λαιμός και το ντεκολτέ. Η Neovadiol PHYTOSCUPLPT, που ενσωματώνει το επαναστατικό Σύμπλοκο Αναπλήρωσης (Substitutive Complex) και δοκιμάστηκε από δερματολόγους σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες, έγινε διάσημη ως ένα προϊόν φροντίδας για την επιδερμίδα με συμπτώματα εμμηνόπαυσης όπως είναι η απώλεια πυκνότητας και δομής, η χαλάρωση, η ξηρότητα.

Γιατί και πως αλλάζει η επιδερμίδα μας κατά την εμμηνόπαυση;

Στο πλαίσιο μιας 12ετούς έρευνας που πραγματοποίησε η Vichy, προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης, μελέτησε τις αλλαγές της επιδερμίδας και του δέρματος, τα κλινικά συμπτώματα, τις βιολογικές αλλαγές και συγκεκριμένες ορμονικές αλλαγές. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ανακάλυψε πως τότε η γυναίκα χάνει το 90% της DHEA.

Η DHEA είναι η ορμόνη που χρησιμοποιεί το γυναικείο σώμα, για να παράξει τα οιστρογόνα. Παράγεται από τα επινεφρίδια (αδένες που βρίσκονται πάνω από τα νεφρά) και είναι πιο άφθονη όταν είμαστε νέοι (παράγει 25- 30 mg/ ημέρα). Όταν μεγαλώνουμε, αυτό το ποσοστό παραγωγής περιορίζεται σημαντικά. Αυτή η έρευνα οδήγησε στην κατανόηση του θεμελιώδους ρόλου που παίζει μία ορμόνη-η DHEA. Αποτελώντας την ορμόνη-κλειδί για τη νεότητα της επιδερμίδας, η DHEA ευθύνεται για την ομορφιά των γυναικών. Η μείωση της DHEA κορυφώνεται στη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Το αποτέλεσμα;

 • Μείωση της περιεκτικότητας λιπιδίων και της περιεκτικότητας σμήγματος
 • Αύξηση των πτυχώσεων
 • Μείωση του πάχους και της ανανέωσης της επιδερμίδας
 • Μείωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας

Η καινοτομία του Neovadiol PHYTOSCULPT της Vichy

Η Neovadiol PHYTOSCULPT έχει παρασκευαστεί με πολλή φροντίδα και αγάπη στη γυναικεία φύση. Το βασικό και «μαγικό» συστατικό της είναι η φυτοστερόλη, που θεωρείται η κορυφαία επιλογή για άμεσο και άψογο αποτέλεσμα.

Η φυτοστερόλη είναι παγκοσμίως γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες για την υγεία και, συγκεκριμένα, για την ιδιότητά της να δρα στη κυτταρική μεμβράνη. Για παράδειγμα, στον κλάδο της διατροφής, οι τροφές που είναι πλούσιες σε φυτοστερόλη μειώνουν την κακή χοληστερόλη αντικαθιστώντας την και συμμετέχοντας ενεργά στη δραστηριότητα της κυτταρικής μεμβράνης.

Ακόμη παρεμποδίζει την κυκλοφορία της χοληστερόλης στο αίμα, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων. Όταν λαμβάνεται έως 2g σε δύο ή τρεις δόσεις ημερησίως στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, η φυτοστερόλη έχει την ιδιότητα να συμβάλλει στη μείωση της κακής χοληστερόλης κατά 10%.

 • Πιο σφριγηλή επιδερμίδα
 • Σημαντική τόνωση (από τις πρώτες 4 ώρες της εφαρμογής)
 • Ορατή μείωση των ρυτίδων στο λαιμό και το ντεκολτέ
 • Περισσότερη ενυδάτωση μέσα στην ημέρα
 • Απορροφάται γρήγορα και δεν «κολλάει»
 • Μπορεί να εφαρμοστεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα
 • Ανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα μετά την εφαρμογή της
 • Αλλαγή της όψης στις δύο ευαίσθητες ζώνες του λαιμού και του ντεκολτέ μέσα σε μόλις 8 εβδομάδες

Χάρη σε αυτή την εξειδικευμένη δομή, δρα τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στο δερμοεπιδερμιδικό σύνδεσμο. Ταυτόχρονα, αυξάνει το πάχος της επιδερμίδας, μειώνει τις πτυχώσεις του δέρματος και προλαμβάνει την ανισοτροπία. Συμπερασματικά, η επιδερμίδα ανανεώνεται, και η ελαστικότητα βελτιώνεται. Μέσω της διαδικασία εκχύλισής της, λαμβάνονται πέρα από την ίδια, πολυφαινόλες και σάκχαρα. Εμπνευσμένος από την οργανική χημεία, ο μοριακός διαχωρισμός σε απόλυτα αποστειρωμένες και ασφαλείς συνθήκες διατηρεί την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου ενεργού συστατικού.