Σε micellaire νερά θέλω να βρεθούμε... - TFM.gr

Η επιδερμίδα σου “διψάει” για micellaire νερό. Όπως λοιπόν ακούς την καρδιά σου, έτσι έρχεται μία στιγμή μέσα στην ημέρα που πρέπει να ακούσεις και την επιδερμίδα σου. Αυτή ζητάει ελάχιστο από τον χρόνο σου, ένα καλής ποιότητας βαμβάκι ντεμακιγιάζ (και όχι πετσέτα προσώπου) και ένα νερό micellaire.

Τα «μαγικά νερά» micellaire είναι ουσιαστικά καθαριστικά ή μικκυλιακά και ξεχωρίζουν γιατί περιέχουν συστατικά βαθιάς ενυδάτωσης.

Γιατί το micellaire νερό έγινε το αγαπημένο μας

Σε μία σύγχρονη καθημερινότητα, που οι ρυθμοί είναι ταχύτατοι και όταν φτάνει το βράδυ το μόνο που θέλεις είναι να πέσεις- κυριολεκτικά- στο κρεβάτι χωρίς καμία σπουδαία προετοιμασία, η ευκολία που παρέχει ένα προϊόν micellaire νερό όπως είναι το Bioderma Sensibio φαντάζει σαν ψέμα!

Δεν έχεις να κάνεις πολλά, παρά να πάρεις ένα απλό βαμβάκι καθαρισμού, να βάλεις λίγες σταγόνες από το μαγικό νερό και να περάσεις με κυκλικές κινήσεις όλο το πρόσωπο. Χωρίς ξέβγαλμα, χωρίς γαλάκτωμα καθαρισμού. Έτσι έχεις πετύχει ντεμακιγιάζ, ενυδάτωση και γρήγορη ξεκούραση με τρεις μόνο κινήσεις!

Ο δεύτερος λόγος που αγαπήσαμε τα micellaire νερά είναι ότι ταιριάζουν σε όλες μας. Ιδανικά για κάθε επιδερμίδα, ακόμη και για την πιο ευαίσθητη δείχνουν τη φιλική τους διάθεση προς τη γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ένας τρίτος πολύτιμος θα λέγαμε, λόγος είναι η αποτελεσματικότητα που έχει ένα micellaire νερό την οποία βλέπεις το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσεις και θα έχεις μία καθαρή επιδερμίδα πριν την πρωινή ρουτίνα καθαρισμού. Ούτε μάτια σαν panda, ούτε λερωμένο μαξιλάρι από τη μάσκαρα, ούτε ίχνη κραγιόν στα χείλη, ούτε σημάδια make up και πούδρας.

Bioderma Sensibio: Ο πρωτοπόρος στο micellaire νερό

Πράγματι, το Bioderma Sensibio εμφανίστηκε για πρώτη φορά το έτος 1991 στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι. Μπορεί να μιλάμε για την πόλη του φωτός, αλλά σίγουρα δε μιλάμε για την πόλη με το πιο «φιλικό» προς την επιδερμίδα, νερό.

Οι Παριζιάνες διαμαρτύρονταν για το σκληρό και γεμάτο άλατα νερό του Παρισιού, το οποίο ένιωθαν ως ακατάλληλο για τον καθαρισμό της επιδερμίδας τους. Η τεχνολογία πάνω στην οποία βασίστηκε, κάθε άλλο παρά καινούργια ήταν, καθώς η πρώτη μελέτη για τα μικκύλια -το μυστικό της δράσης όλων των «νερών» έγινε στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ το 1913.

Το Sensibio H2O είναι το 1ο και το μοναδικό δερματολογικό, μικυλλιακό νερό απόλυτα συμβατό με το δέρμα.

Οι εστέρες λιπαρών οξέων του, τα συστατικά στοιχεία των μικυλίων, είναι παρόμοια με τα φωσφολιπίδια των κυττάρων του δέρματος και βοηθούν στη φυσική ανοικοδόμηση του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας.

Για περισσότερο από 20 χρόνια αποτελεί τον αγαπημένο σύμμαχο των make-up artists σε όλο τον κόσμο, ενώ απομακρύνει και το αδιάβροχο make-up. Τώρα μπορούμε να το έχουμε όλες!

Συγκεκριμένα για τα ευαίσθητα δέρματα το Bioderma Sensibio δίνει τη λύση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το ευαίσθητο δέρμα αναγνωρίζεται μέσα από τις αισθήσεις της θερμότητας και την εντοπισμένη ερυθρότητα. Έτσι το βλέπουμε να αφυδατώνεται εύκολα και να μοιάζει ξηρό με ευθραυστότητα οδηγώντας στο δυσάρεστο αίσθημα του τραβήγματος. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση;

Ανάλογα με την αιτία, τη σοβαρότητα και το στάδιο της ευαισθησίας, το Bioderma Sensibio προσφέρει συνδυασμούς δραστικών συστατικών με κατάλληλες υφές.

Κάθε 5 δευτερόλεπτα πωλείται ένα Bioderma Sensibio 

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο… Εκτός από αποτελέσματα, αυτό το δερματολογικά ελεγμένο νερό έχει ουσιαστικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που στηρίζουν την καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας.

  • Καθαρίζει το πρόσωπο αποτελεσματικά
  • Απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας
  • Δεν περιέχει σαπούνι, οινόπνευμα ή άλλα «επιθετικά» συστατικά
  • Αφήνει τους πόρους της επιδερμίδας ελεύθερους
  • Ενυδατώνει βαθιά

Έχει ειδική σύνθεση χωρίς άρωμα, δεν περιέχει αλκοόλ, είναι «απαλλαγμένο» από paraben και φυσικά πρόκειται για ένα υποαλλεργικό προϊόν.

Write A Comment