"Βαλεντίνε να αγαπάς και να αγαπιέσαι", με αγάπη TFM - TFM.gr

Ο Βαλεντίνος είναι εδώ και η αγάπη είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσεις, να απολαύσεις και να μη σε ξεχνάει/ ξεχάσει κανείς.

Ξέρεις άλλωστε κι εσύ ο ίδιος/-α, πως ό,τι έχεις κάνει με αγάπη, έχει πετύχει. Σε όποια σχέση έδωσες αγάπη, σου άπλωσε το χέρι και σου άνοιξε μία ωραία αγκαλιά για πάντα… Όταν αγαπάς απλά για να αγαπάς, χωρίς αντάλλαγμα, νιώθεις γεμάτος και ολοκληρωμένος. Με απλά λόγια, νιώθεις καλά γιατί τα ‘χεις καλά με τον εαυτό σου. Η αγάπη είναι έκφραση και προσφορά.

Σε αυτή τη λογική λοιπόν, η ομάδα του TFM αποφάσισε να δείξει την αγάπη της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δωρίζοντας από τις αγορές που θα κάνετε για τους αγαπημένους σας, 0,15€ ανά προϊόν στην Κιβωτό του Κόσμου.

5+ 1 Fun Facts για τον Άγιο Βαλεντίνο

  1. Οι πρώτες ερωτικές κάρτες στάλθηκαν τον 17ο αιώνα, ενώ η πρώτη μαζική παραγωγή καρτών για τον Άγιο Βαλεντίνο έγινε το 1840.
  2. Το πιο δημοφιλές δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι παγκοσμίως τα λουλούδια (και κυρίως τα τριαντάφυλλα).
  3. Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν ήταν μόνο ένα άτομο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να ήταν δύο ή τρία. Αλλά ο πιο συνηθισμένος «ιδρυτής» της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ήταν ο Άγιος Βαλεντίνος που αψήφησε τον αυτοκράτορα Κλαύδιο Β ‘. Εκείνη την εποχή, ο Κλαύδιος είχε απαγορεύσει το γάμο, επειδή σκέφτηκε ότι αποσπούσε τους νέους στρατιώτες. Ο Βαλεντίνος αισθάνθηκε λίγο διαφορετικά και στο όνομα της αγάπης, πάντρεψε παράνομα ζευγάρια μέχρι να τον πιάσουν. Αφού καταδικάστηκε σε θάνατο, τα νεαρά ζευγάρια τον επισκέπτονταν στο κελί του και του έδιναν λουλούδια και κάρτες. Και ποια ήταν η ημέρα που πραγματικά πέθανε; 14 Φεβρουαρίου ή τουλάχιστον αυτή είναι η φημολογούμενη ιστορία.
  4. Μόλις τον 14ο αιώνα καθιερώθηκε ως μία γιορτή αγάπης και τιμής στον έρωτα, συνυφασμένη με τον ρομαντικό. Μέχρι τότε είχε αρκετά σκοτεινά, θρησκευτικά και μυσταγωγικά στοιχεία.
  5. Τα περιστέρια έχουν συνδεθεί με την αγάπη, καθώς αυτή την εποχή ξεκινούσε επίσημα το ζευγάρωμά τους (με “ημερομηνία έναρξης” τη 14η Φεβρουαρίου).
  6. Περίπου 9 εκατομμύρια Αμερικανοί αγοράζουν δώρα του Αγίου Βαλεντίνου και για το αγαπημένο τους κατοικίδιο. Άλλοι για την αγάπη και άλλοι απλά για το fun…

Άγιος Βαλεντίνος: Διάλεξε ένα δώρο για την αγάπη σου

Κι έφτασε η στιγμή, που πρέπει να διαλέξουμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας. Η επιλογή είναι κάθε φορά δύσκολη και ο χρόνος περιορισμένος.

Το TFM λοιπόν έκανε ένα update στις προτάσεις για δώρα Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει τα πιο προσωπικά, funky και… “naughty” δώρα για εκείνον, εκείνη ή για εσένα.

“Χαρτογράφησε” τις επιθυμίες και ανάγκες που έχει το ταίρι σου και κάνε την επιλογή σου ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα καλλυντικών και άλλων προϊόντων του ToFarmakeioMou. Έτσι θα προσφέρεις την αγάπη σου σε δύο πρόσωπα. Στο ταίρι και σ’ ένα παιδί από την Κιβωτό του Κόσμου.

Κατά την άποψή μας τα δώρα του Βαλεντίνου δε χρειάζεται να είναι μεγάλα. Αρκεί να έχουν ένα προσωποποιημένο στοιχείο με βάση την προσωπικότητα του παραλήπτη τους και μία fun διάθεση που θέλουμε να διατηρηθεί όλη την ημέρα.

Feel free!

Write A Comment