Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Σερραπεπτάση : ένα ισχυρό συστημικό ένζυμο
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Σερραπεπτάση : ένα ισχυρό συστημικό ένζυμο

Υγεία & Διατροφή

Το ενεργό συστατικό υψηλής δραστικότητας η Σερραπεπτάση, είναι ένα ισχυρό συστημικό ένζυμο που υποστηρίζει την ανταπόκριση του οργανισμού στη φλεγμονή, προσφέροντας υποστήριξη της ανοσίας. Έχει τη μοναδική ικανότητα να διαλύει περιττό πρωτεϊνικό και μη ζωντανό ιστό που είναι υποπροϊόν της φυσικής λειτουργείας του σώματος.

 

Η Σερραπεπτάση συμβάλλει ενεργά για:

 

• Εξάλειψη των φλεγμονόδων παραγόντων

• Διάσπαση του ινώδους

• Επιτάχυνση ρευστοποίησης του φλέγματος

• Ενισχύει τη δράση των αντιβιοτικών

• Πέψη των πρωτεΐνων

• Αύξηση της κυκλοφορίας

• Απομάκρυνση άχρηστων υλικών

• Υποστήριξη ανοσοποιητικού

• Τραυματισμούς  που  αφορούν  τον  αθλητισμό,  παθήσεις  αρθρώσεων  και

μετεγχειρητικών διαδικασιών

 

Η Σερραπεπτάση σχεδιάστηκε για όλους τους ενεργούς ενήλικες. Καθώς μεγαλώνουμε, χάνουμε αργά την ικανότητα να ανακάμπτουμε από τραυματισμό τόσο γρήγορα όσο κάναμε  κάποτε ως νέοι ενήλικες. Τα σώματά μας συχνά παθαίνουν μικρούς τραυματισμούς που θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε πολύ πιο σοβαρά συμπτώματα, εάν δεν  αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η φλεγμονή. Οι μη ρυθμισμένες φλεγμονώδεις αποκρίσεις προκαλούν όλεθρο στο σώμα μας με αποτέλεσμα πόνο και δυσφορία.

 

Προάγει την πέψη του μη ζωντανού ιστού/πρωτεΐνης στο σώμα. Προερχόμενος από ένα βακτήριο που ονομάζεται Serratia mercesans που βρέθηκε στο έντερο του μεταξοσκώληκα, η Σερραπεπτάση έχει συσχετιστεί με την πέψη ινών και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της φλεγμονής. Σήμερα, αυτό το ένζυμο παράγεται σε εργαστήριο μέσω της διαδικασίας ζύμωσης.

 

Όταν τραυματιστούμε, το ανοσοποιητικό μας σύστημα προσλαμβάνει φυσικά πρωτεΐνες, όπως το ινώδες, για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό. Εάν το σώμα μας δεν αφομοιώσει φυσικά το υπολειμματικό ινώδες, τείνει να δημιουργήσει φραγμούς που εμποδίζουν την απορρόφηση των θεραπευτικών θρεπτικών ουσιών μέσα και γύρω από τις περιοχές φλεγμονής.

Δεκαετίες μελετών υποδηλώνουν ότι η Σερραπεπτάση μπορεί να διαλύσει μερικά από αυτά τα άχρηστα συντρίμμια στο αίμα μας. Επιπλέον, η Σερραπεπτάση με εντερική επικάλυψη εξασφαλίζει ότι αυτά τα ένζυμα χορηγούνται στο λεπτό έντερο για να απορροφηθούν στην κυκλοφορία του αίματος. Σε αντίθεση με άλλες εντερικές επικαλύψεις, η εντερική επίστρωση

με μοναδικό Μεθακρυλικό Οξύ (MAAC) είναι ασφαλής και έχει καταχωρηθεί ως Γενικά

Αναγνωρισμένη ως Ασφαλής (GRAS) από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Τα ένζυμα με εντερική επικάλυψη ποιότητας τροφίμων έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τα διαφορετικά επίπεδα pH του ανθρώπινου πεπτικού συστήματος, εξασφαλίζοντας την σωστή διανομή των ενζύμων στην κυκλοφορία του αίματος.

 

Στα συμπληρώματα διατροφής η σερραπεπτάση είναι πιο δραστική όταν είναι σε συνδυασμό με μείγμα πρωτεολυτικών ενζύμων και φόρμουλα που περιέχει βιταμίνες, συνένζυμα, μεταλλικά στοιχεία κλπ, τα οποία διασφαλίζουν ότι τα ένζυμα (τόσο τα πεπτικά όσο και τα συστημικά) λειτουργούν σε πλήρη ισχύ και έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Η Σερραπεπτάση μετριέται σε μονάδες SPU που μετρούν την ενεργότητα και την δραστικότητα του ενζύμου της Σερραπεπτάσης με βάση μία συγκεκριμένη επιστημονική εξέταση. Η ποσότητα ινώδους ή άλλων πρωτεϊνών που η Σερραπεπτάση μπορεί να διασπάσει ή να αφομοιώσει που καθορίζει τη δραστικότητά της.

Σερραπεπτάση : ένα ισχυρό συστημικό ένζυμο