2020: Το ToFarmakeioMou κάνει τον απολογισμό του - TFM.gr
ΓΟΝΕΙΣ - ΜΩΡΟ

2020: Το ToFarmakeioMou κάνει τον απολογισμό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Το 2020 ήταν μία πολύ διαφορετική χρονιά για όλους, παγκοσμίως. Πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, συνέβη κάτι που είχε τόση διάρκεια, τόσες αρνητικές επιπτώσεις και μάλιστα ταυτόχρονα για κάθε άνθρωπο του πλανήτη.

Η πανδημία, μάς άλλαξε τα δεδομένα και σε αρκετές περιπτώσεις, τον τρόπο σκέψης.

2020: Υγεία πάνω από όλα

Τα πιο πολλά “hits” στο eshop μας, όπως και αγορές, αφορούσαν στην υγεία. Οι μάσκες προστασίας, τα αντισηπτικά, τα θερμόμετρα και οι βιταμίνες έχουν γίνει τα αγαπημένα σας και είναι απόλυτα κατανοητό. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση και η υγεία τη στήριξή μας.

Οι βιταμίνες, κατόπιν εξατομικευμένης συμβουλής του ιατρού ή φαρμακοποιού σας, μπορούν να καλύψουν συνδυαστικά με την ισορροπημένη διατροφή πολύτιμες ανάγκες του οργανισμού.

Οι μάσκες προστασίας και τα αντισηπτικά έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και σε κάθε τσάντα ή τσέπη του μπουφάν (για να μην πούμε σε κάθε χώρο του σπιτού) φροντίζουμε για την καθαριότητα που θα προστατέψει από τον ιό.

Τα θερμόμετρα, ειδικά σε ό,τι αφορά τους χώρους όπου εργάζονται πολλά άτομα, έχουν λειτουργήσει προληπτικά προστατεύοντας την υγεία μας.

Selfcare: Τώρα αρχίζουμε να του δίνουμε σημασία

Μπορεί να ανήκετε σ’ εκείνους με αυξημένη αυτοπεποίθηση, αλλά η καθημερινότητα δεν επιτρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας όσο του αξίζει. Το selfcare θεωρούνταν μία κάπως περιττή διαδικασία για πολλούς από εμάς, που τρέχουμε όλη μέρα με τις δουλειές μας.

Ωστόσο τώρα, που είχαμε τον χρόνο αλλά και την ανάγκη για να φτιάξουμε τη διάθεσή μας φροντίζοντας τον εαυτό μας, αποφασίσαμε να βάλουμε στο πρόγραμμα (όσο πιεσμένο κι αν είναι αυτό) το λεγόμενο selfcare.

Το ToFarmakeioMou.gr είχε και έχει προσφέρει μέσα στο έτος 2020 κάθε απαραίτητο όπλο για την πιο εύκολη κι ολοκληρωμένη εφαρμογή της φράσης “περιποιούμαι” τον εαυτό μου. Έχουμε τα πάντα για την ενυδάτωση, την αντιγήρανση, την ομορφιά, ένα απαλό και μεταξένιο δέρμα, το ντεμακιγιάζ και μακιγιάζ, τα αφρόλουτρα και ειδικά σαμπουάν, τις κρέμες σώματος, την υγιεινή του στόματος.

Και το πιο σημαντικό έχουμε ό,τι χρειάζεστε για κάθε μέλος της οικογένειας. Βρείτε όλα τα top προϊόντα μας, όπως τα επιλέξατε εσείς μέσα στο 2020, εδώ!

Write A Comment