Ελένη Πετρουλάκη: Έτσι θα χάσουμε κιλά! - TFM.gr

Ο Σεπτέμβρης μπορεί να τελειώνει, αλλά μαζί του δε βλέπουμε να φεύγουν και τα κιλά των καλοκαιρινών διακοπών. Τι θα γίνει, θα το πάμε έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα;

Μπορεί αυτός ο μήνας να μη μας αρέσει πολύ, γιατί θεωρείται ένας από τους μήνες της μετάβασης και προσαρμογής στην πόλη, στο γραφείο, και γενικά στις υποχρεώσεις. Από την άλλη όμως, αποτελεί και μία καλή ευκαιρία για την επάνοδο στην ουσιαστικά υγιεινή ζωή. Αυτό ακριβώς, χωρίς κόπο αλλά με τρόπο, κάνει η Ελένη Πετρουλάκη και το καινοτόμο πρόγραμμά της T.B.M.O. (Total Body MakeOver).

Το TFM συνάντησε την Ελένη Πετρουλάκη και τη ζήτησε να μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά για το ιδανικό σώμα!

«Κάθε γυναίκα και κάθε άνδρας μπορεί να αποκτήσει το ιδανικό σώμα, όπως το ονειρεύεται, αρκεί να ακολουθήσει τις συμβουλές μου.»

Γιατί παίρνουμε κιλά το καλοκαίρι (και όχι μόνο)

Θεωρητικά, τους καλοκαιρινούς μήνες δε θα έπρεπε να παίρνουμε κιλά γιατί δε χρειαζόμαστε παραπάνω θερμίδες όπως το χειμώνα, άρα καταναλώνουμε και λιγότερο φαγητό. Πρακτικά όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τα τσιμπολογήματα στη δουλειά και στην παραλία, τα βαριά γεύματα αργά το βράδυ, τα γλυκά, τα παγωτά, τα αναψυκτικά και τα φρούτα που βρίσκουμε διαρκώς μπροστά μας, καθώς και η άρνησή μας να κινηθούμε και να ιδρώσουμε, κάνουν το βάρος μας αντί να πέφτει, να αυξάνεται. Τα τέσσερα πιο συνηθισμένα, summer λάθη που κάνουμε, σύμφωνα με την Ελένη Πετρουλάκη, είναι:

  1. Το πρωινό μας δεν είναι πλήρες και ισορροπημένο
  2. Μένουμε πολλές ώρες νηστικοί, αφού έχουμε άτακτο ωράριο και πρόγραμμα
  3. Το κύριο γεύμα μας δεν είναι ένα την ημέρα και συχνά περιλαμβάνει τηγανιτά όπως είναι τα θαλασσινά και οι πατάτες
  4. Η κατανάλωση αλκοόλ τις βραδινές ώρες

Τι είναι το πρόγραμμα T.B.M.0. (Total Body MakeOver)

Πρόκειται για μία καινοτόμο, ολοκληρωμένη μέθοδο που βασίζεται στην εξατομίκευση (με tailor- made προγράμματα διατροφής και άσκησης) και στο τρίπτυχο της επιτυχίας Διατροφή- Άσκηση- Ψυχολογία (wellness).

Η Ελένη Πετρουλάκη καινοτομεί ξανά με μία μέθοδο που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, T.B.M.O. (Total Body Make Over), αποτελεί μία ολιστική προσέγγιση αλλά και τη λύση εξατομικευμένης διατροφής συνδυαστικά με την άσκηση. Χάρη σε αυτό μπορείς όχι μόνο να ονειρεύεσαι, αλλά και να έχεις ένα υγιές, όμορφο σώμα.

«Η μέθοδος T.B.M.O. (Total Body Make Over) απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Το Fitlab δεν έχει ορισμένο target group. Το κοινό μας είναι τα αποφασισμένα άτομα, που θέλουν να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται και να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.»

Η Ελένη Πετρουλάκη και το Fitlab αναλαμβάνουν γυναίκες, άνδρες αλλά και παιδιά, αφού μπορούν να υποστηρίξουν με τους εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες (διατροφολόγους, γυμναστές, ψυχολόγους) κάθε περίπτωση.

Πως χάνεις κιλά με την Ελένη Πετρουλάκη

Τώρα εσύ μπορεί να φαντάζεσαι ότι “λιώνεις” στη γυμναστική και υποφέρεις από την πείνα. Λάθος! Και το ξαναλέμε, λάθος, γιατί ξεκινήσαμε το πρόγραμμα και νιώθουμε πολύ όμορφα, γεμάτοι ενέργεια και όρεξη (όχι για φαγητό, αλλά για ζωή).

Το καινοτόμο πρόγραμμα T.B.M.O λέει όχι στη δίαιτα, ναι στη σωστή και ποιοτική διατροφή ενώ μας βάζει σε μία διαδικασία να μαγειρεύουμε (χωρίς να χρειαζόμαστε πολύ χρόνο) και να τρεφόμαστε σωστά κάθε μέρα.  Το Fitlab βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα δεις στο εξατομικευμένο μενού σου, μακαρόνια με κιμά, γεμιστά, τυρί φέτα και η λίστα δε σταματάει εδώ.

«Ο στόχος είναι να λειτουργήσουμε to the point, με βάση τις ανάγκες του κάθε σώματος ξεχωριστά και χωρίς να καταναλώνουμε άσκοπη ενέργεια.»

Από την πρώτη επίσκεψη θα γνωρίζεις το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει το πρόγραμμά σου, ενώ μετά μπορείς να συνεχίσεις με μία υποστηρικτική διατροφή.

Ο ίδιος τρόπος, δηλαδή εξατομικευμένα και χωρίς στέρηση ή πολύ κόπο, ισχύει και στο θέμα της άσκησης. Η Ελένη υποστηρίζει ότι αν δεν κινητοποιήσουμε τις λιποαποθήκες μας, δε θα χάνουμε κιλά όση άσκηση κι αν κάνουμε. Αυτό σημαίνει ότι πρώτα κάνουμε αερόβια άσκηση, στην περίπτωση που έχουμε ξεπεράσει ένα όριο λίπους, και μετά μπαίνουμε στα βάρη.

«Στο πρόγραμμά μας όλοι τον πρώτο μήνα κάνουν μόνο περπάτημα. Τα αποτελέσματα στο σώμα τους είναι θεαματικά!»

Γιατί να δοκιμάσεις την τύχη σου στο Fitlab

Γιατί είναι σίγουρο το αποτέλεσμα! Το Fitlab by Eleni Petroulaki είναι ο πιο εξελιγμένος χώρος ευεξίας για τα ελληνικά δεδομένα και παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, καθώς πλαισιώνεται από μια άριστα καταρτισμένη ομάδα επιστημόνων. Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής προσαρμόζεται αποκλειστικά σε κάθε ασκούμενο με βάση το σωματότυπο, την κατάσταση της υγείας του και το αθλητικό του επίπεδο, καθώς και στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ανθρώπου.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εμφανή, αφού η έως τώρα διαδρομή του Κέντρου έχει αποδείξει ότι μπορούν να υπάρξουν σημαντικές σωματικές μεταβολές ακόμη και σε ανθρώπους που το γενετικό τους υπόβαθρο λειτουργεί ανασταλτικά. Όμως, το βασικότερο όλων είναι πως η παραπάνω διαδικασία γίνεται και μέσω διαδικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο με διαρκή ανατροφοδότηση από την επιστημονική ομάδα του Fitlab, ώστε να δίνονται οι απαραίτητες κατευθύνσεις.

Write A Comment