Φυσικοί χυμοί: Υπάρχει ένας για κάθε περίσταση - TFM.gr

Φυσικοί χυμοί σημαίνει τόνωση κι ενέργεια, θρέψη και αποτοξίνωση, μέσα από μία ισορροπημένη διατροφή. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που επιστρέφουμε από την καλοκαιρινή άδειά μας αποφασισμένοι να απολαμβάνουμε και στην πόλη όλα εκείνα τα τοπικά καλούδια που περιελάμβανε η δίαιτά μας στο νησί.

Μπορείς να εφαρμόσεις και την παραπάνω επιθυμία, αλλά και την αντίστροφη όσο είσαι ακόμη διακοπές. Για κάθε περίσταση, υπάρχει κι ο αντίστοιχος λυτρωτικός φυσικός χυμός. Όπου «περίσταση» γράψε hangover, κούραση- αϋπνία, αποτοξίνωση, έλεγχος και διατήρηση σωματικού βάρους.

Το TFM σού κάνει τις προτάσεις του…

Φυσικοί χυμοί και για το Hangover;

Σε αυτή την περίπτωση έχεις ανάγκη από άφθονα υγρά, εκτός από νερό, βιταμίνες και λίγους υδατάνθρακες.

Βάλε στο μπλέντερ σου, αχλάδι ή πράσινο μήλο, χυμό λεμονιού, γιαούρτι και φράουλα. Πρόσθεσε μία κουταλιά μέλι.

Αποτοξίνωση: Φυσικός χυμός για την αποβολή τοξινών

Αποτοξίνωση σημαίνει ουσιαστικά αποβολή τοξινών και όχι απώλεια βάρους. Παραμένουμε μακριά από αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ και λιπαρά.

Ο χυμός σου θα αποτελείται από καρότο, αγγούρι, πιπεριά (προαιρετικά), αγγούρι, λεμόνι και μήλο. Δοκίμασε να προσθέσεις και λίγο κόκκινο πιπέρι, εφόσον δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα με το στομάχι σου.

Έλεγχος και διατήρηση βάρους: Φυσικός χυμός για καύση λίπους

Όταν μιλάμε για κιλά, ο πρώτος στόχος είναι η καύση λίπους και η ισορροπημένη διατροφή. Εδώ λοιπόν χρειαζόμαστε ευεξία, αντοχή, ενέργεια και συχνά γεύματα.

Βάλε στο μπλέντερ σου μήλο, καρότο, παντζάρι, τζίντζερ και σέλερι. Πρόσθεσε μία κουταλιά μέλι.

Κόπωση: Φυσικός χυμός για επιπλέον ενέργεια

Τα επίπεδα της ενέργειας χρειάζεται πολύ συγκεκριμένες βιταμίνες για να ανέβουν και να απολαύσουμε τα αποτελέσματα. Μάλιστα κάποια από τα παρακάτω συστατικά πιστεύουμε πως θα σου αρέσουν πάρα πολύ!

Ο χυμός μας θα περιλαμβάνει σοκολάτα, γάλα αμυγδάλου, ρυζιού ή σόγιας, μπανάνα, κεράσι ή σταφύλι. Πρόσθεσε μία κουταλιά μέλι και λιναρόσπορο ή σπόρους τσία.

Write A Comment