Ιός και Κορονοϊός: Προσέχουμε παραπάνω από όσο μπορούμε - TFM.gr

Ο ιός που έγινε πανδημία και τα κρούσματά του στην Ελλάδα αυξάνονται συνεχώς και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα φτάσουν τα 10.000. Όσο τηρούμε τα μέτρα που έχει ορίσει η κυβέρνηση, τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητες για μείωση των κρουσμάτων και κυρίως για τη μη εξάπλωση που θα οδηγήσει στην καταστροφή άλλων χώρων που είχαν την ατυχία να μην προλάβουν.

Εμείς προλαβαίνουμε, οπότε ας κάνουμε πιο πολλά από όσα μπορούμε!

Ο ιός ζητά την προσοχή μας

Ακολουθούμε τα μέτρα πιστά, μένοντας σπίτι. Όσοι πρέπει να βγουν από το σπίτι γιατί εργάζονται κανονικά, δεν πρέπει να χαλαρώνουν. Κάθε μέρα φροντίζουν να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ειδικότερα όταν συναναστρέφονται με άλλα άτομα.

Φοράμε μάσκα και γάντια, κρατάμε τους άλλους κυριολεκτικά σε απόσταση (όσο κοινωνικοί κι αν είμαστε), τρεφόμαστε επαρκώς, πλένουμε συνέχεια (όσο πιο συχνά γίνεται) τα χέρια μας, χρησιμοποιούμε αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα ή οινόπνευμα. Έτσι μένει μακριά μας και ο ιός!

Σε περίπτωση που τα χέρια μας είναι σκασμένα από το συχνό πλύσιμο, τα ενυδατώνουμε μετά από κάθε πλύσιμο με κρέμα χεριών και φροντίζουμε να φοράμε πάντα γάντια.

Για επιπλέον προστασία από τους ιούς γενικότερα και τον κορονοϊό ειδικότερα, ψεκάζουμε τη μύτη ή το στόμα μας με ένα αντίστοιχο spray αντιικής θεραπείας. Τέτοιο είναι και το Nasaleze Cold, το οποίο μας προφυλάσσει από το κοινό κρυολόγημα και τις ιώσεις.

Το Nasaleze Cold αποτελεί ένα μοναδικό, φυσικό συνδυασμό εκνεφώµατος φυσικής κυτταρίνης, εκχυλίσµατος άγριου σκόρδου και εκχυλίσµατος μέντας. Στοχεύει και πετυχαίνει την άµεση και αποτελεσµατική φυτοαντιμετώπιση-φυτοπρόληψη κι αντιµετώπιση του κοινού κρυολογήµατος ή άλλων περιπτώσεων όπως είναι ο ιός.

Πως προλαμβάνει; Δεν επιτρέπει στους ιούς και τα µικρόβια που υπάρχουν στον αέρα, να εισβάλλουν στον οργανισµό μας. Το Nasaleze Cold προσφέρει εκτός από την πρόληψη ιώσεων και όλες τις ωφέλιµες ουσίες του σκόρδου.

Η απορρόφηση των ουσιών του σκόρδου γίνεται πιο άµεσα από τους βλεννογόνους της µύτης. Εκτός του άγριου σκόρδου περιέχει και εκχύλισµα μέντας που δροσίζει και βοηθάει στην αναπνοή.

Το συνιστούν ωτορινολαρυγγολόγοι και παιδίατροι παγκοσµίως, γεγονός που σημαίνει ότι ενδείκνυται για όλη την οικογένεια.

Νομίζεις ότι προσέχεις τον ιό όταν…

  1. Χαλαρώνεις τα μέτρα προφύλαξης και καθαρισμού όσο είσαι στο σπίτι.
  2. Συναντάς κανονικά την οικογένεια και τους φίλους, γιατί πιστεύεις ότι αφού γνωρίζεστε δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού.
  3. Φοράς μάσκα αλλά δεν τηρείς όλα τα άλλα μέτρα προστασίας. Η μάσκα δε σου εγγυάται 100% αποτέλεσμα. Το συχνό πλύσιμο και η αντίστοιχη απολύμανση των χεριών και η παραμονή στο σπίτι όμως σού το εγγυώνται.
  4. Μένεις σπίτι αλλά τρως πατατάκια, σοκολάτες κι όλα αυτά που αισθάνεσαι πως θα σου φτιάξουν την ψυχολογία.
  5. Βάζεις οινόπνευμα συνέχεια στα χέρια σου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, προτιμούμε λοσιόν οινοπνεύματος 70% που έχει την κατάλληλη σύσταση (περισσότερο από το αντίστοιχο των 95 βαθμών) για να σκοτώσει τους ελυτροφόρους ιούς όπως είναι ο κορονοϊός.