Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Οκτώβριος: μήνας κατά του καρκίνου του μαστού
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Οκτώβριος: μήνας κατά του καρκίνου του μαστού

Υγεία & Διατροφή

O Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού! Αφορά όλες τις γυναίκες, σε όλο τον κόσμο. Κατά 98% θεραπεύεται, εφόσον διαγνωσθεί έγκαιρα.

H ANASSA ORGANICS συνεχίζει για τρίτη χρονιά, να ενισχύει το έργο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία– Ίαση-Στήριξη,  διαθέτοντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιήσει, το προϊόν της Pure Symmetry.

Η «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» είναι μια επιστημονική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με κοινωνικό και επιστημονικό έργο στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού,  υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, γυναίκες οικονομικά αδύναμες και ανασφάλιστες, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα θεραπείας της νόσου.Στο πλαίσιο αυτό, η ANASSA ORGANICS και για τη φετινή χρονιά, θα διαθέσει στην «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» ένα ευρώ (€1) από την πώληση κάθε συσκευασίας του προϊόντος Pure Symmetry, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Εταιρείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.   Mέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η εταιρεία έχει ως στόχο να σταθεί ηθικά και πρακτικά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και επιθυμεί να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των σύγχρονων γυναικών, σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της συγκεκριμένης νόσου, καθώς και να ενισχύσει του  εξαιρετικό έργο της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Οκτώβριος: μήνας κατά του καρκίνου του μαστού