Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί αλλαγή σεΟΚ
Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία βουρτσίσματος!
Για να κάνετε like στο άρθρο κάντε login

Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία βουρτσίσματος!

Πιστεύετε ότι δίνετε στα δόντια σας την προσοχή που αξίζουν;  Έχετε αναρωτηθεί σε ποια οδοντόβουρτσα εμπιστεύεστε την καθημερινή τους φροντίδα;  Αν μέχρι σήμερα χρησιμοποιείτε μία συμβατική οδοντόβουρτσα, τότε θα ήταν ίσως χρήσιμο να γνωρίζετε ότι ειδικοί επιστήμονες της στοματικής υγείας, συστήνουν τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες ως τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για την απομάκρυνση της πλάκας, ακόμη και σε περιοχές που είναι δύσκολα προσβάσιμες με τις κοινές οδοντόβουρτσες. Το αποτέλεσμα;  Πιο υγιή ούλα και δόντια για μια ζωή.

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Philips Sonicare αποτελούν την κορυφαία επιλογή προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα με μοναδικό design για κάθε στοματική ανάγκη.Η υπεροχή της τεχνολογίας Philips Sonicare υποστηρίζεται από 175 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητά της ως προς:

•    την απομάκρυνση της πλάκας
•    την υγεία των ούλων
•    τη φυσική λεύκανση των δοντιών

Περισσότεροι από 22 εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν την εμπειρία βουρτσίσματος Philips Sonicare, χαρίζοντας μας την πρώτη θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και ηγετική θέση παγκοσμίως (στην κατηγορία ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας sonic τεχνολογίας).

Προηγμένη τεχνολογία Sonic

Πριν από 20 χρόνια περίπου, λανσάρεται στην αγορά η πρώτη οδοντόβουρτσα sonic – Sonicare Advance – στις Η.Π.Α, φέρνοντας την επανάσταση και αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βουρτσίζουμε τα δόντια μας. Η πατενταρισμένη τεχνολογία sonic, βασίζεται σε έναν μικροεπεξεργαστή ενσωματωμένο στη λαβή  που παράγει 62.000 παλίνδρομες κινήσεις το λεπτό. Η συχνότητα αυτή, σε συνδυασμό με το ευρύ πλάτος του πεδίου κίνησης, δημιουργεί μία δυναμική δράση υγρών (dynamic fluid action), που απομακρύνει την πλάκα ακόμη και σε περιοχές δύσκολα προσβάσιμες (στο μεσοδόντιο χώρο και τη γραμμή των ούλων). 

Philips Sonicare: Top χαρακτηριστικά

Η κορυφαία απόδοση μίας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Philips Sonicare συνοψίζεται στα ακόλουθα μοναδικά χαρακτηριστικά:

1.    Αφαιρεί 10 φορές περισσότερη πλάκα ακόμη και από τα μεσοδόντια διαστήματα - δηλαδή από τα κενά ανάμεσα στα δόντια – χάρη στη δυναμική δράση υγρών
2.    Φυσική λεύκανση σε 1 μόλις μήνα: Το ειδικό πρόγραμμα «whitening» απομακρύνει τις ανεπιθύμητες χρώσεις από καφέ, τσάι, κρασί και καπνό. Φυσική λεύκανση κατά 2  τόνους μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες. (Sonicare DiamondClean, Sonicare HealthyWhite)
3.    Αξεπέραστη καθαριστική δράση με τον πιο ήπιο τρόπο: Είναι απόλυτα ατραυματική για τα δόντια και τα ούλα. Κατάλληλη ακόμη και για παιδιά από την ηλικία των 4 ετών (Sonicare for Kids)
4.    Απόλυτα ασφαλής χρήση για κάθε ανάγκη: Ιδανική ακόμη και για όσους αντιμετωπίζουν περιοδοντικά προβλήματα, υπερευαισθησία των δοντιών ή φέρουν εμφυτεύματα και ορθοδοντικούς μηχανισμούς. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες ο πόνος των ούλων περιορίζεται άμεσα κατά 35-40% με συστηματική χρήση.
5.    Βελτιώνει την υγεία των ούλων σε δύο εβδομάδες: Με ειδικό πρόγραμμα φροντίδας των ούλων μειώνει την αιμορραγία και τη φλεγμονή . Προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη βελτίωση της υγείας των ούλων σε μόλις δύο εβδομάδες. (Sonicare Flexcare Platinum)
6.    Απόλυτη ευκολία στη χρήση και εργονομία: Τίποτα δε μένει στην τύχη του με μία Philips Sonicare: με χρονοδιακόπτη Quadpacer® που χωρίζει τον χρόνο βουρτσίσματος σε 4 μέρη (από 30’’ για κάθε ένα από τα τέσσερα τεταρτημόρια του στόματος), φωτεινή ένδειξη επαναφόρτισης (μέση διάρκεια φόρτισης 3 εβδομάδων - με κανονική χρήση), πρόγραμμα easy start για σταδιακή προσαρμογή του χρήστη στη μέγιστη απόδοση, ένδειξη αλλαγής της κεφαλής (κάθε 3 μήνες – με κανονική χρήση), αισθητήρα πίεσης για την αποφυγή άσκησης μεγάλης δύναμης κατά το βούρτσισμα και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών.Επιλέξτε τη δική σας ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare και συνδυάστε τη με το επαναστατικό Airfloss Ultra - την τέλεια λύση για την αντικατάσταση του οδοντικού νήματος - για τον καθαρισμό των μεσοδόντιων διαστημάτων. Ο απόλυτος συνδυασμός στοματικής φροντίδας που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας!

Ανακαλύψτε τα προϊόντα στοματικής φροντίδας Philips Sonicare και διατηρήστε το χαμόγελό σας λαμπερό για μια ζωή!

Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία βουρτσίσματος!